6 Aylık Yeni Bir Döngü Başlıyor

Writer: Manolya Bayer

Date: 02/11/2023

PAYLAŞ

Doğduğunuz an 12 burç ve gök cisimlerinin hareketleri ile oluşturulan doğum haritanız, hayatınızı nasıl etkiliyor?

Doğum haritası kişiye özeldir ve haritanız üzerinden yapılan yorumlar size yol gösterir. Gökyüzünde olan olaylardan nasıl etkileneceğinizi anlatır.

Doğum haritanız üzerinden kişisel özellikleriniz ve kararlarınız için doğru zamanlar belirlenebilir.

Astroloji size olasılıkları söyler ve yaşam yolunuzda size farkındalık katar. Bu sayede kendi iradeniz ile harekete geçersiniz.

14 Ekim’de 6 Aylık Yeni Bir Döngüyü İşaret Eden Merküryen Güneş Tutulması Var !

KOÇ

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınız gündemde olacak. Bu süreçte gelir ve gider dengenizi kurmanız gerekecek. 14 Ekim Terazi burcundaki Güneş tutulması ile ikili ilişkilerinizin ve partnerinizin gündemde olacağı bir döngü yaşayacaksınız. Tutulmanın etkisi ile ilişkilerinizde iletişim kurarken dikkatli olmanız gerekecek. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca maddi konular ön planda olacak. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile maddi kazançlarınız ve gelirleriniz önemli olacak. Ayrıca abartılı harcamalara karşı temkinli olmanız gerekecek.

13 Kasım’da akrep burcunda yeni ay olacak. Ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınız gündeme gelirken, bu konular ile ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. 22 Kasım’da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca uzak yerlere seyahat, akrabalar, ticari ve hukuki konular odak noktanız olacak.       24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca iletişiminiz hızlanıyor. Ayrıca bu süreçte iletişim kurarken agresyondan uzak durmalısınız. 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay olacak. Yakın çevre, kardeş, eğitim, seyahat ve sözleşme konuları gündeme gelirken, bu konular ile ilgili kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Bu süreçte eğitim, hukuki ve ticari konular ile ilgili yeni adımlar atmak isterken, Merkür’ün oğlak burcundaki retrosu ile birlikte kariyerinizde emin olmadığınız kararlar almamaya çalışmalısınız. 22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca odağınız kariyer ve otorite figürleriniz olurken, hedeflerinize yön vereceksiniz.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile aile ve ev hayatınız ile ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.

BOĞA

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay partneriniz ve ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Bu süreçte iletişim kurarken agresyondan kaçınmalısınız.

14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile günlük rutin işleriniz ve beslenme düzeniniz açısından düzene gireceksiniz. Tutulmanın etkisi ile eğitim, hukuki, yurtdışı ve ticari konularla ilgili krizleri yönetmeniz gerekebilir. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca ikili ilişkileriniz, ortağınız ve partneriniz ön planda olacak. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken sakin ve harekete geçerken kazalara karşı temkinli olmalısınız.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. İkili ilişkiler ve partnerinizle alakalı konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. 22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza yöneliyorsunuz.

24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca finansal anlamda dengeyi kurmak isterken, bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir.27 Kasım’ da İkizler burcunda dolunay olacak. Maddi gelir kaynaklarınız ve kazançlarınız için kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Finansal anlamda gelir ve gider dengeniz için yeni adımlar atmak isterken, Merkür retro süreci ile kariyerden elde ettiğiniz gelir kaynaklarınız için karar alırken emin olmaya çalışmalısınız. Ayrıca sosyal çevrenizde iletişim kurarken sakin kalmalısınız.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca sosyal çevrenize, organizasyonlara ve arkadaşlarınıza yöneliyorsunuz.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile yapacağınız sözleşmeler, yakın çevre ve eğitim konularında kararlarınız söz konusu olabilir.

İKİZLER

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay çalışma ortamınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınız gündemde olacak. Bu süreçte aceleci olmaktan kaçınmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile partneriniz ve çocuklarınız ile iletişiminiz artacak. Tutulmanın etkisi ile ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınızla ilgili krizleri yönetmeniz gerekebilir. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca günlük rutin işleriniz, sağlığınız ve çalışma ortamınız ön planda olacak. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile ruhsal ve zihnen dingin kalmaya çalışmalısınız.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Kariyeriniz adına yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. 22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca ikili ilişkilerinize ve partnerinize odaklanıyorsunuz. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1.5 ay boyunca ikili ilişkilerinizde iletişiminiz hızlanırken, agresyon yaratacak durumlardan uzak durmaya çalışın. 27 Kasım’ da İkizler burcunda dolunay olacak. Kendiniz ve hayatınız ile alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Ortaklarınız ve partneriniz ile birlikte yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ayrıca Merkür retrosu ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemelerinizle alakalı kararlarınızdan emin olun. 22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza yöneleceksiniz.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile maddi gelir kaynaklarınız ve harcamalarınız gündem olurken, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz…

YENGEÇ

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay partneriniz, özel hayatınız ve çocuklarınız gündemde olacak. Bu süreçte iletişim kurarken sakin kalmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile ailenizden yana şanslı olacağınız bir sürece gireceksiniz. Tutulmanın etkisi ile partneriniz ve ortağınız ile olan iletişiminizde sakin kalmalısınız. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca özel hayatınız ve çocuklarınız ön planda olacak. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili bir krizi yönetmeniz gerekebilir.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Özel hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınız ile alakalı konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca çalışma ortamınıza, günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza yöneleceksiniz. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca günlük işleriniz artarken, aceleci olmaktan uzak durmalısınız.

27 Kasım’ da İkizler burcunda dolunay olacak. Ruhen ve zihnen dingin kalmaya, dinlenmeye özen göstermelisiniz.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Bu süreçte kariyeriniz ve sağlığınız adına yeni adımlar atmak isterken, ikili ilişkilerinizde dengeyi korumanız gerekecek.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca partnerinize ve ortaklarınıza yönelmek isteyeceksiniz.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile kendiniz ve hayatınız ile alakalı kararlar almak isteyebilirsiniz.

ASLAN

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay aileniz ve eviniz gündemde olacak. Bu süreçte aile içi iletişiminizde fevri tutumlar sergilememeye çalışmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile çevrenizle olan iletişiminiz artacak.  Tutulmanın etkisi ile çalışma ortamınızda iletişim kurarken sakinliğinizi korumalısınız.23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca aileniz ve eviniz ön planda olacak. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile kariyer hayatınızda ve aileniz ile olan iletişiminizde öfkenizi kontrol edin.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Aile hayatınız ve ev yaşantınız ile alakalı kararlarınız söz konusu olabilir. 22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanıyorsunuz.

24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca özel hayatınızda kuracağınız iletişime ve riskli yatırımlara karşı temkinli olmalısınız.

27 Kasım’ da İkizler burcunda dolunay olacak. Sosyal çevrenize ve geleceğe dönük hedefleriniz adına kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Partneriniz ve çocuklarınız ile alakalı yeni durumlar gündeme gelirken, Merkür retrosunun etkisiyle emin olmadığınız iş anlaşmalarından uzak durmalısınız. 22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca kariyerinize ve sağlığınıza odaklanıyorsunuz. 27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile arka plan kalmış konular gün yüzüne çıkabilir.

BAŞAK

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay yakın çevreniz, kardeşiniz, akrabalarınız, eğitiminiz ve kısa seyahatleriniz gündemde olacak. Bu süreçte araç kullanırken dikkatli olmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile kazançlarınız artacak. Tutulmanın etkisi ile riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitiminiz ve seyahatleriniz ön planda olacak. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile iletişiminizde dengeli olun ve abartılı davranışlardan uzak durun.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Yakın çevre ve akrabalarınızla olan iletişiminiz artarken, yapacağınız anlaşmalar için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca ailenize ve ev hayatınıza odaklanacaksınız.

24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca aile içi iletişiminizde agresyondan uzak durmalı ve yatırımlarınızda emin adımlar ile ilerlemelisiniz.

27 Kasım’ da ikizler burcunda dolunay olacak. Kariyeriniz ve hedefleriniz adına kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Aile ve ev hayatınız ile alakalı yeni konular gündeme gelirken, Merkür retrosu ile birlikte özel hayatınız ve çocuklarınız ile iletişiminizde sakin kalmaya çalışmalısınız.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca özel hayatınıza, hobilerinize ve çocuklarınıza odaklanacaksınız. 27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile sosyal çevre, arkadaşlar ve geleceğe dönük hedefleriniz adına kararlarınız söz konusu olabilir.

TERAZİ

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay maddi gelir kaynaklarınız ve kazançlarınız gündemde olacak. Bu süreçte harcamalarınızda dengede kalmaya çalışmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile çevreniz tarafından dikkat çekeceksiniz. Tutulmanın etkisi ile aile içi iletişiminizde dikkatli olmalısınız. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca maddi gelir kaynaklarınız ön planda olacak.

28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile harcamalarınızı abartmayın ve finansal anlamda gereksiz riskler almayın.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Maddi gelir kaynaklarınız ve harcamalarınız ile alakalı yeni gündemler oluşabilir. 22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca yakın çevre ve akrabalarınız ile olan iletişiminiz artıyor. Ayrıca eğitiminiz ve seyahatleriniz gündem olabilir. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca  iletişiminiz hızlanırken, öfkenize hakim olmalısınız. 27 Kasım’ da İkizler burcunda dolunay olacak. Eğitim, ticari ve hukuki konularında kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Yeni sözleşmeler, eğitim ve seyahat konuları söz konusu olacakken, Merkür retrosunun etkisiyle aile içi iletişiminde dikkat etmelisiniz.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca ailenize ve evinize odaklanacaksınız.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile kariyerinizle ve hedeflerinizle alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

AKREP

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay  planlarınız ve kendiniz için harekete geçmek isteyeceksiniz. Bu süreçte sakarlıklara karşı temkinli ve tepkilerinizde çevrenize karşı sakin olmalısınız. 14 Ekim Terazi burcundaki Güneş tutulması ile korkularınızdan uzaklaşacaksınız. Tutulmanın etkisi ile arkanızdan dönecek olan işlere karşı temkinli olmalısınız. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca planlarınıza ve kendinize yöneleceksiniz. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve partnerinizle olan iletişimde abartılı tepkilere karşı dikkatli olmalısınız.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Kendinizle alakalı planlarınız gündeme gelirken, hayatınıza dair yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

22 Kasım’da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanıyorsunuz. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca harcamalarınızı abartmamaya çalışın.               27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay olacak. Ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza yöneliyorsunuz.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Finansal anlamda yeni konular gündeme gelirken, Merkür retrosunun etkisiyle yakın çevrenizle olan iletişiminizde dengede kalmalı, yapacağınız sözleşmelerde emin olmaya çalışmalısınız. 22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca yakın çevre, eğitim ve seyahat konularına odaklanıyorsunuz. 27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile uzak yerler, eğitim, hukuki ve ticari konularla ilgili kararlarınız söz konusu olabilir.

YAY

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay çevrenizden arka planda kalmak, dinlenmek ve sağlığınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Bu süreçte geçmişe ve korkularınıza takılı kalmamalı, zihninizi rahat tutmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile sosyal çevrenizden yana şanslı olacaksınız. Tutulmanın etkisi ile özel hayatınızda ve çocuklarınızla iletişim kurarken bazı krizlerle ilgilenmeniz gerekebilir. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca dinlenmek ve sağlığınıza yönelmek isteyeceksiniz.  28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile günlük rutin işlerinizde, sağlığınız ile ilgili konularda ve çalışma ortamınızda ki iş arkadaşlarınızla abartılı davranışlardan uzak durmalısınız.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Sağlığınız ve arka planlar kalmış konular gündeme gelebilir. Bu konular ile ilgili yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca kendinize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca yapmak istedikleriniz için harekete geçerken sakarlıklara karşı temkinli olmalısınız.

27 Kasım’ da ikizler burcunda dolunay olacak. İkili ilişkileriniz ve partnerinizle alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Yeni başlangıçlar adına adım atmak isteyebilirsiniz, Merkür retrosunun etkisiyle maddi gelir kaynaklarınız ve harcamalarınız ile ilgili kararlarda emin olmaya çalışmalısınız. 22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca kazançlarınıza odaklanacaksınız.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanacaksınız.

OĞLAK

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay geleceğinize dönük hedeflerinize, arkadaşlarınıza ve kariyerden elde ettiğiniz kazançlarınıza yöneleceksiniz. Bu süreçte sosyal çevrenizde hareketiniz artabilir. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile kariyer hayatınızda mutlu olacağınız bir sürece gireceksiniz. Tutulmanın etkisi ile toplum içerisinde ki statünüzü takıntı haline getirmemeye çalışın. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca sosyal çevrenize yöneleceksiniz.

28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile partneriniz ve çocuklarınız ile alakalı konularda dengeyi koruyun. Ayrıca riskli yatırımlardan uzak durun.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Ayrıca geleceğinize dönük yeni fikirler oluşabilir.

22 Kasım’da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca dinlenmek ve çevrenizden izole olmak isteyeceksiniz. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca öfkenizi bastırmamaya ve zihninizi rahat tutmaya çalışın.

27 Kasım’ da ikizler burcunda dolunay olacak. Çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz ile alakalı kararlarınız olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Arka planda kalmış konular gündem olurken, Merkür retro süreciyle birlikte harekete geçerken kararlarınızdan emin olmalısınız.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca çevreniz tarafından fark edilmek isteyeceksiniz. 27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile ikili ilişkileriniz ve partneriniz hakkında kararlar almak isteyeceksiniz.

KOVA

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay kariyerinize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte otorite figürlerinizle iletişim kurarken çatışmamaya çalışmalısınız. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile eğitim, ticari ve seyahat konuları aktif olacak. Tutulmanın etkisi ile kontrolünüz dışında gelişen olayları takıntı haline getirmemeye çalışın. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca kariyerinize ve hedeflerinize yöneleceksiniz. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile aile içi davranışlarınızda abartılı tepkilerden uzak durmalısınız.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Kariyeriniz ve hedefleriniz için yeni adımlar atmak isteyeceksiniz. 22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız odağınız olacak. 24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca sosyal çevrenizde hareketleniyorsunuz. Ayrıca agresyon yaratacak durumlardan kaçınmalısınız.

27 Kasım’ da İkizler burcunda dolunay olacak. Özel hayatınız, çocuklarınız ve aşk hayatınız için  alacağınız bazı kararlar gündeminize gelebilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili konular gündem olurken, Merkür retrosunun etkisiyle geçmişe takılı kalmamaya ve güvenmediğiniz sözleşmelere imza atmamaya çalışın.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca dinlenmek ve çevrenizden izole olmak isteyebilir, sağlığınıza odaklanabilirsiniz.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz ile alakalı kararlar almak isteyebilirsiniz.

BALIK

12 Ekim Mars gezegeninin akrep burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1,5 ay yurt dışı, eğitim, uzak yerlere seyahatler, ticari ve hukuki konular gündemde olacak. Bu süreçte gelecek hayalleriniz için harekete geçebilirsiniz. 14 Ekim terazi burcundaki Güneş tutulması ile özellikle finansal anlamdaki planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile finansal anlamda atacağınız adımlarda değişim ve dönüşüme açık olmalısınız. 23 Ekim’de Güneş akrep burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca seyahatlerinize, eğitiminize, ticari faaliyetlerinize ve hukuki konulara yöneleceksiniz. 28 Ekim’de boğa burcundaki ay tutulması ile yakın çevreniz ve akrabalarınızla iletişim kurarken sakin kalmalısınız. Ayrıca medya ve pazarlama ile ilgili işleriniz gündeme gelebilir.

13 Kasım‘da akrep burcunda yeni ay olacak. Uzak yerler, seyahat, eğitim, hukuki ve ticari konularında yeni adımlarınız gündeme gelebilir.

22 Kasım’ da Güneş yay burcuna geçiyor ve yaklaşık 1 ay boyunca kariyerinize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz.

24 Kasım’da Mars yay burcuna geçiyor ve 1,5 ay boyunca kariyeriniz için harekete geçmek isteyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte otorite figürlerinizle çatışmamaya çalışın.

27 Kasım’ da ikizler burcunda dolunay olacak. Aile içi ve ev hayatıyla alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir.

13 Aralık’ta yay burcunda yeni ay olacak ve Merkür oğlak burcunda 3 haftalık retro sürecine başlıyor. Kariyeriniz için yeni adımlar atmak isteyebilir, Merkür retrosunun etkisi ile sosyal çevrenizle olan diyaloğunuzda daha sakin olmanız gerekebilir.

22 Aralık’ta Güneş oğlak burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanıyorsunuz.

27 Aralık’ta yengeç burcunda dolunay olacak. Bu dolunayın etkisi ile özel hayatınız, partneriniz ve çocuklarınız ile ilgili bazı kararlarınız söz konusu olabilir.

PAYLAŞ