Sezonun Göz Alıcı Çizme ve Botları

Writer: NYX Magazine

Date: 11/10/2023

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü markaların 2023-24 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarından farklı model ve renklerdeki en trend çizme ve botlar, yenilikçi stilleriyle Beymen’lerde ve www.beymen.com adresinde ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor. 

  • Feminen Bootie’ler

Beymen Collection, Aquazzura, Alexander McQueen, Balmain,  Gianvito Rossi ve Jimmy Choo’nun aralarında yer aldığı ünlü markalar, yenilikçi topuklardan gold  toka ve zincir detaylara, çorap gibi bileği saran modellerden logolara pek çok farklı form ile kış kombinleri için zarif seçenekler sunuyor. 

  • Ultra Uzun Çizmeler

Ultra uzun çizmeler bu sezonda hakimiyetini koruyor. Rene Caovilla, The Attico, Stella McCartney, Gianvito Rossi, Manolo Blahnik, Giuseppe Zanotti Balenciaga, cesur ve şık bir görünüm sunan ultra uzun çizmeleri ile Beymen’lerde sizi bekliyor. Parlak rugandan deri ve kumaş dokularına, farklı burun seçeneklerinden iddialı topuk detaylarına farklı modellerdeki diz üstü çizme seçenekleriyle Valentino Garavani, Dolce &Gabbana, Aquazzura, Bettina Vermillon, Manolo Blahnik, Christian Louboutin ve Gia Borghini stil sahibi görünmenin anahtarını sunuyor.

  • Kovboy Çizmeler

Vahşi batı ruhunu şehir hayatına taşıyan kovboy çizmeleri, bu sezon aralarında Gianvito Rossi, Isabel Marant, Ganni ve Academia’nın da yer aldığı pek çok marka tarafından farklı renk ve modellerde yeniden yorumlanıyor.

  • Shearling Botlar

Sürdürülebilir moda anlayışının yükselişi ile birlikte shearling botlar koleksiyonlarda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Tod’s, Christian Louboutin ve Moncler,  shearling hibrid botları ile sıcak ve şık bir kış vaad ediyor.  

Sonbahar kış kombinlerinize eşlik edecek, tarzınıza uygın göz alıcı bot ve çizmeler, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.  

PAYLAŞ