Triko Mevsimi Başlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 14/10/2023

PAYLAŞ

DeFacto, Sonbahar-Kış sezonunda yumuşak dokusu ve sıcak tutma özelliği ile triko kumaşı yeniden yorumlayarak mevsimin favori parçalarına yepyeni bir soluk getiriyor. Triko mevsimi DeFacto ile başlıyor.

DeFacto’dan Kadınlara Özel Triko Dünyası 

Soğuk günlerin başladığı mevsimde sıcacık hissetmek isteyen kadınlar, DeFacto’nun triko kumaşı farklı stillerde yorumladığı parçalar ile yeni sezona merhaba diyor. Basic trikolar her ortama uyum sağlarken fermuar detaylı, süslemeli ve parlak trikolar ise kombinleri özel kılıyor. Yaşamın yoğunlaştığı zamanlarda kurtarıcı parça olacak alt-üst triko takımlar ise kombin rahatlığı sunarak kadınların şık hissetmelerini sağlıyor. Zarif bir görünüm vaat eden triko elbiseler de sezonun vazgeçilmezleri olarak kadınlara göz kırpıyor. 

DeFacto’dan Erkeklere Özel Triko Dünyası

DeFacto erkekleri Kış sezonunu triko dokunuşların olduğu bir imaj ile karşılıyor. Basic trikolar, birden fazla renk seçeneği ile dikkat çekiyor ve erkeklere tarzlarını özgürce ifade etme fırsatı sunuyor. Çabasız şıklığın başrolünde olan fermuar detaylı triko kazaklar ise rahatlığı ön planda tutarak her an şık görünmeyi kolaylaştırıyor.

DeFacto’nun tüm ürünlerine www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşılabiliyor. 

PAYLAŞ