Patili Dostlarınıza Güçlü Bağışıklık Sistemi

Writer: NYX Magazine

Date: 14/10/2023

PAYLAŞ

E-ticaret platformlarındaki başarılı markalara yatırım yaparak onları satın alan Dubai merkezli “e-ticaret roll-up” firması Opontia’nın çatısı altındaki lider pet supplement markası Biofeline, kedi ve köpekler için Plus+B for Dogs, Immune+C ve Fish Oil ürünleriyle evcil hayvanların günlük besin ihtiyaçlarını karşılayarak bağışıklık sistemlerini güçlendiriyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerine yardımcı oluyor. 

Lider pet supplement markası Biofeline, global ve yüksek standartlara sahip bir marka olarak en doğru besinlerin, veteriner hekim gözetiminde en etkili oranlarda kullanılmasıyla elde edilen ürünleriyle patili dostlarınızın favorisi oluyor. Biofeline Plus+B for Dogs, köpeklerin daha sağlıklı deri ve tüylere kavuşmasını sağlarken; Immune+C, kedi ve köpek tedavilerinde destekleyici bir ürün olarak kullanılabiliyor. Fish Oil ise kedi ve köpeklerin kan basıncı, sindirim ve dolaşım sisteminin düzenlenmesine, kemiklerinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Biofeline Plus+B for Dogs, Immune+C ve Fish Oil bir arada kullanıldığında patili dostlarınızın bağışıklık sistemini ciddi anlamda güçlendirerek, hastalıkların önüne geçmenize yardımcı oluyor. 

Doğal bileşenlerle desteklenen bağışıklık sistemi

Sağlıklı bir bağışıklık sistemi dostlarınızın mutlu bir yaşam sürmeleri için kilit bir rol oynuyor. Evcil hayvanları enfeksiyonlardan, hastalıklardan ve çevresel etkenlerden koruyarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olan doğal bileşenler ve özel takviyeler kullanmakta, evcil hayvanların bağışıklık sistemini destekliyor. 

Köpeklerin sağlıklı deri ve tüy yapısına sahip olması için gerekli vitamin ve mineralleri içeren Plus+B for Dogs aynı zamanda patili dostlarınızın biotin ve çinko ihtiyaçlarını karşılar. Özellikle dermatolojik problemlerin giderilmesini destekleyen bu multivitamin, deride oluşan kuruluğa ve kaşıntıya karşı da köpeklerinizin cildini nemlendirir. 

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için özel olarak geliştirilmiş Biofeline Immune+C, içeriğindeki C vitamini, Ekinesya, Taurin, Propolis, Mürver, Karahindiba ve Lysine sayesinde güçlü ve dayanıklı bir gelişim sağlar. Etkili bileşenler ile bağışıklığı güçlendiren Immune+C, tedavidelerde destekleyici olarak da kullanılabiliyor.  

Biofeline Fish Oil ise kedi ve köpeklerin Omega-3 ve Omega-6 esansiyel doymamış yağ asidi ihtiyaçlarını karşılayarak, kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek oluyor. Mevsim geçişlerinde yaşanan yoğun tüy dökülmelerinin yanında alerjik deri rahatsızlıkları, diş ve diş eti sağlığı, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, kalp ve göz hastalıkları için de etkili bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Biofeline Fish Oil, aynı zamanda kedi ve köpeklerin kan basıncı, sindirim ve dolaşım sisteminin düzenlenmesine, kemiklerin güçlendirilmesine, bağırsak problemlerinin giderilmesine yardımcı oluyor. 

PAYLAŞ