Chris de Burgh ile İstanbul’da Büyülü Bir Gece

Writer: NYX Magazine

Date: 14/10/2023

PAYLAŞ

Romantik şarkılarıyla son yarım asrın unutulmaz bestecileri arasında gösterilen Chris de Burgh, 26 Ekim’de unutulmaz bir konser için İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda olacak.  Efsane müzisyeni 11 yıl sonra sevenleriyle buluşturacak konserin biletleri Türkiye’nin lider etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

70’lerden günümüze hiç eskimeyen romantik şarkılarıyla müzikseverlerin kalbine adını kazıyan Chris de Burgh, kadife sesi ve benzersiz sahne şovuyla hafızalara işlenecek bir gece için 26 Ekim’de İstanbul’a geliyor. Efsane yorumcunun “The Lady in Red”, “Don’t Pay the Ferryman”, “A Spaceman Came Travelling”, “The Traveller” gibi klasiklerini seslendireceği konserin biletleri Türkiye’nin lider etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Arjantin asıllı İrlandalı pop rock şarkıcısı Chris de Burgh, romantik müziğin önde gelen isimleri arasında gösteriliyor. Burgh’un “Lady in Red” ve “The Traveller” şarkıları, İngiltere başta olmak üzere 24 ülkede uzun süre bir numarada kaldı ve satış rekorları kırdı. 200’ün üstünde platin ve altın plak ödülü kazanan efsane müzisyenin şarkıları dünya listelerinde defalarca bir numaraya yükseldi ve 1990’lı yıllarda radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında yer aldı. Burgh, İstanbul’daki son konserini 2012 yılında verdi.

PAYLAŞ