Haftalık Burç Yorumları 16 – 22 Ekim 2023

Writer: Manolya Bayer

Date: 16/10/2023

PAYLAŞ

Pazartesi günü duygusal olarak kendinizi dengede tutmaya çalışın. Ayrıca daha tutkulu ve hırslı hissedebilirsiniz. Çarşamba günü pozitif kalmaya ve hayattan zevk almaya bakın. Perşembe günü fikirlerinizde kararlı ve emin olmaya çalışın. Cuma günü Merkür Güneşin kalbinde olacak. Özellikle ne düşündüğünüze dikkat edin, olumlu ve pozitif konulara odaklanın.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken dengede kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, partnerinizle olan iletişiminizde beklediğiniz uyumu yakalayabileceksiniz.

Boğa

Haftaya ikili ilişkilerinize ve ortaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü çalışma ortamınızda iletişim kurarken kararlı kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, iş anlaşmaları açısından şanslı olacaksınız.

İkizler

Haftaya çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü özel hayatınızda iletişim kurarken akışta kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, özel hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminiz artacak.

Yengeç

Haftaya özel hayatınıza, hobilerinize ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü aile içinde iletişim kurarken pozitif kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, aile içi iletişiminizde beklediğiniz uyumu yakalayacaksınız.

Aslan

Haftaya ailenize ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü yakın çevrenizle iletişim kurarken dengede kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, yakın çevre ve akrabalarınızla olan iletişiminizde daha sağlıklı bir süreç yaşayacaksınız.

Başak

Haftaya yakın çevrenize, eğitiminize ve seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü maddi konularla alakalı konularda fikirlerinizde mantıklı kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, maddi gelir kaynaklarınızla alakalı fikirlerinizde daha mantıklı bir tutum içerisinde olacaksınız.

Terazi

Haftaya maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü planlarınızda kararlı olmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, fikirlerinizle çevreniz tarafından fark edileceksiniz.

Akrep

Haftaya kendinize ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü geçmişe takılı kalmamaya ve takıntılı ruh haline bürünmemeye çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, yaratıcılığınız artacak ve rüyalarınıza dikkat edin.

Yay

Haftaya dinlenmek ve çevrenizden izole kalmak isteyerek başlıyorsunuz. Perşembe günü sosyal çevrenizle iletişim kurarken problem yaşamamaya dikkat edin. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, geleceğe dönük hedeflerinizde kalıcı fikirleriniz olabilir.

Oğlak

Haftaya sosyal çevrenize ve gelecek hedeflerinize odaklanarak başlıyorsunuz.  Perşembe günü otorite figürlerinizle iletişim kurarken sakin kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, kariyerinizde ve hedeflerinizde kalıcı fikirleriniz oluşabilir.

Kova

Haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü özellikle akrabalarınızla olan iletişiminizde dengede kalmaya çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, seyahat, ticari ve eğitim planlarınız oluşabilir.

Balık

Haftaya seyahat, eğitim, hukuki ve ticari konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe günü maddi konularda fikirlerinizde oluşabilecek krizleri iyi yönetmeye çalışın. Cuma günü ise Merkür Güneşin kalbinde olacak, ödemeleriniz, gelir ve gider dengeniz hakkında fikirleriniz oluşabilir.

PAYLAŞ