Daha Aydınlık Bir Cilt

Writer: NYX Magazine

Date: 18/10/2023

PAYLAŞ

Yenilenen ambalajları ve seriye eklenen yeni ürünler ile Prodigieuse® Boost aydınlatıcı ve çok yönlü bakım sağlayan yaşlanma karşıtı bakım serisiyle tanışın!

25 yaşından itibaren cilt, hızlı tempolu yaşam tarzını yansıtmaya başlıyor: yorgunluk, stres, çevre kirliliği, UV ışınları, zararlı alışkanlıklar… Bu tekrarlayan etmenler cilt tonunun matlaşmasına neden oluyor ve ince çizgiler ciltte daha belirgin hale gelmeye başlıyor.

Cildin, yoğun zamanlarda bile ışıltılı bir güzellikte görünmesini sağlamak, her gün cildi güçlendirmek ve çevresel etkilerden (rüzgar, soğuk, vb.) korumak için ultra-etkili antioksidan özlerle zenginleştirilmiş (Yasemin özü, Narenciye özü veya C vitamini) bu cilt bakım ritüelini tercih edebilirsiniz. Ferah ve hafif kokuları ile bir keyif anı yaşamanızı sağlayacak Prodigieuse® Boost serisi, ilk yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur, daha taze, enerjik ve aydınlık görünen bir cilt ortaya çıkarıyor.

YENİ C VİTAMİNLİ AYDINLATICI SERUM

Sertifikalı Prodigieuse® Boost C Vitaminli Aydınlatıcı Serum ile cildinize aydınlık bir görünüm kazandırmak için sadece 3 damlası yeterli! Bu serum, 100% doğal kökenli zarif aromatik notalarla ve hafif bir kokuyla zenginleştirildi. Taze ve hafif formülü cilde nüfuz ediyor, stabilize edilmiş C vitamininin ve doğal kökenli Hyalüronik Asit’in güçlerini serbest bırakıyor. Cilt anında pürüzsüzleşiyor ve daha aydınlık bir görünüme kavuşuyor. Avantajı: 8 saatlik antioksidan etkisi, serbest radikallerin etkilerini azaltıyor ve cildi koruyor. Günden güne, dolgunluğunu yeniden kazanmış ve daha aydınlık görünen bir cilt için yaşlanmanın ilk belirtileri üzerinde etki ediyor. Test edenlerin 90%’ı ciltlerinin daha ferah hissettiğini söylüyor.

YENİ AYDINLATICI DETOKS MASKESİ

Cildinize sadece 5 dakikada ışıltı katın! Bu jel dokuya sahip maske Narenciye Özü içeriyor ve cildinize sürüp masaj yaptığınızda yağa dönüşüyor: 100% doğal kökenli canlandırıcı kokusu sayesinde ultra duyusal bir deneyim sunuyor. Yağ, su ile temas ettikten sonra kolayca durulanabilen bir süte dönüşüyor ve ciltteki tüm kirleri beraberinde götürüyor. Cilt dokusu pürüzsüzleşiyor; cilt arındırılıyor, daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşuyor.

YENİ AMBALAJLI ÇOKLU DÜZELTİCİ AYDINLATICI KREM

Bu çoklu düzeltici gündüz bakım kremi antioksidan içeren Yasemin özü ile doğal kökenli Hyalüronik Asit’i bir araya getiriyor. Cildi aydınlatıyor, pürüzsüzleştiriyor, rahatlatıyor ve gün geçtikçe ilk yaşlanma belirtileri azalmaya başlıyor.

YENİ AMBALAJLI ÇOKLU DÜZELTİCİ GÖZ ÇEVRESİ BALSAMI – JELİ 

Bu anında aydınlık görünüm kazandıran göz çevresi balsamı, antioksidan Yasemin özü ve doğal kökenli Hyalüronik Asit içeriyor ve gözleri uzun bir geceden veya ekran karşısında geçen uzun bir günün etkilerinden kurtarıyor. Ferahlatıcı dokusu göz çevresini pürüzsüzleştiriyor ve aydınlatıyor. Göz altındaki şişkinliği ve koyu halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Hafif kokusu hassas göz çevresine uygun olarak geliştirildi. Deneyenlerin %90’ı göz çevresinin daha aydınlık göründüğünü söylüyor.

YENİ AMBALAJLI GECE BALMI

Bu antioksidan Yasemin özü içeren gece kremi, siz uyurken cildinizin yenilenmesine yardımcı olan koruyucu bir tabaka oluşturuyor. Esansiyel yağ asitleri açısından zengin Makademya Yağı ile zenginleştirilmiş yağlı balm dokusu, bu konforu ciltte yağlı bir his bırakmadan sağlıyor. Ayrıca, pürüzsüzleştirici etkisi ile bilinen Nopal Çiçeği Özü içeriyor. Sabahında cilt daha dinlenmiş bir görünüme kavuşuyor. Geceden geceye, cildin doğal dolgunluğu geri kazanılıyor. Deneyenlerin %97’si ciltlerinin rahatladığını hissediyor.

Tavsiye edilen tüketici fiyatları: 

C Vitaminli Aydınlatıcı Serum: 30 ml için 700 TL

Aydınlatıcı Detoks Maskesi: 75 ml için 500 TL

Çoklu Düzeltici Aydınlatıcı Krem: 40 ml için 630 TL

Çoklu Düzeltici Göz Çevresi Balsamı – Jeli: 15 ml için 590 TL

Gece Balmı: 50 ml için 630 TL

PAYLAŞ