ARIKAN GROUP, CUMHURİYET’İN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADI

Writer: NYX Magazine

Date: 18/10/2023

PAYLAŞ

Arıkan Group bünyesinde bulunan Quantum Saat, Cumhuriyet’in 100. yılını görkemli bir davet ile kutladı. Ünlü isimlerin ve basının geniş katılımı ile gerçekleşen davette Cumhuriyet’in 100. yılı kutlanırken 100. yıla özel, sınırlı sayıda üretilen Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu tanıtıldı. 

Arıkan Group bünyesinde yer alan Quantum Saat, Cumhuriyet’in 100. yılını görkemli bir davet ile kutladı. Medya ve cemiyet hayatından önde gelen isimlerin ağırlandığı davette Cumhuriyet’in 100. yılına özel tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu tanıtıldı. Ünlü sunucu Jülide Ateş moderatörlüğünde, Soho House İstanbul’da gerçekleşen gecede Ece Özdikici, Sema Öztürk, Mert Kalafat gibi çok sayıda ünlü isim ağırlandı. Gecede sahne alan Sound of Ladies grubunun müzik performansı beğeni topladı.

“Cumhuriyet’in 100. Yılına Yakışır Bir Saat Tasarladık”

Arıkan Group bünyesinde yer alan Quantum Saat, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını, verdiği özel davette coşkuyla kutladı. Ünlü sunucu Jülide Ateş, Ece Özdikici, Dilara Kurtulmuş gibi çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecede Quantum Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu tanıtıldı. Cumhuriyet’e ve onun temel değerlerine bir saygı duruşu niteliğinde, her detayı özenle düşünülmüş ve ustalıkla tasarlanmış Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu’nun büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, “Quantum bizim en önemli markalarımızdan biri. 2013 yılından itibaren ben ve takım arkadaşlarım tasarım, üretim ve planlamalarını birlikte yürütüyoruz. Özgün, yenilikçi, meydan okuyan, güçlü ve dayanıklı tasarımlarla müşterilerimizin beğenisi kazanmaya devam ediyoruz. Hayalimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır en yüksek kalitede saat üretmekti. Bunu gerçekleştirmek gurur kaynağımız oldu.” dedi.

”Hayalimiz Cumhuriyetin Saatini Tüm Dünyaya Tanıtmak”

Quantum Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu’nun tanıtıldığı gecede konuşan Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan, ”Quantum 1995’te Japon mekanizma, profesyonel dalgıç saatleriyle pazara sunuldu. Çeyrek asırlık bir marka olan Quantum, dalış saatleriyle rekorlar kırarak, sporculara verdiği desteğiyle uluslararası mecralara da ulaşmıştır. Quantum her zaman “Özel Projelerin Saati” olma niteliğine sahiptir. “Time keeper”, zamanı tutan bir markanın ‘Cumhuriyetin Saati’ koleksiyonunu üretmesi de çok özel. Hayalimiz Quantum markasını tüm dünyada daha ileri noktalara taşımak. Cumhuriyet’e ve onun temel değerlerine bir saygı niteliğinde, her detayı özenle düşünülmüş ve ustalıkla tasarlanmış bu koleksiyon, bizim için büyük bir gurur kaynağı.” açıklamalarında bulundu. 

PAYLAŞ