Cildinizin Gücünü Ortaya Çıkarın

Writer: NYX Magazine

Date: 19/10/2023

PAYLAŞ

Yeni Nuxe Merveillance LIFT Glow Sıkılaştırıcı Etkili ve Işıltı Veren Nemlendirici Bakım Kremi, Britanya’da yetiştirilen ve bir Mikro-algdan elde edilen olağanüstü etken bir madde içeriyor. Mikro-alg Yağı’nın etkinliğini daha iyi kullanabilmek için, benzersiz bir teknoloji kullanılarak elde ediliyor: her damlası cildin iç yapılarını güçlendirmek için 4 milyar aktif hücrenin gücünü kullanıyor. Bitkisel domates özü ile hafifçe renklendirilmiş kremin bu eriyen dokusu, tüm cilt tonlarının ışıltısını anında artırıyor.

Uygulama sonrası cilt daha parlak ve tazelenmiş görünüyor. Kullananların 100%’ünün cildi daha pürüzsüz görünüyor. Günden güne kırışıklıklar düzeliyor, cilt daha sıkı bir hale geliyor. 

Merveillance LIFT kırışıklık giderici ve sıkılaştırıcı bakım rutini, en az %96 doğal kökenli içeriğe sahip ve Mikro-alg yağı içeren 5 çeşit yaşlanma karşıtı ürün içeriyor. Ayrıca, muhteşem aktif dokuları ve dayanılmaz kokularıyla gerçek bir duyusal hazine olarak biliniyorlar. Bu kokuların temeli, Frezya ve Manolya’nın çiçeksel özünü içeriyor.

MERVEILLANCE LIFT SERİSİ

Sıkılaştırıcı Göz Kremi: “Bulanıklaştırıcı” doku, kırışıklıkları, şişlikleri ve yorgunluk belirtilerini azaltarak daha genç görünen bir göz çevresine kavuşmanızı sağlar. 

Sıkılaştırıcı ve Dolgunlaştırıcı Yağ Serum: Bir güç konsantresi: 1 ay sonrasında %32 daha sıkı bir cilt! (4)

Konsantre Gece Kremi: Daha pürüzsüz, dinlenmiş bir cilt. 2 saat daha fazla uyumuşsun gibi (3).

Sıkılaştırıcı Etkili Pudra Dokulu Krem: Normal ciltlerden karma ciltlere kadar anında pürüzsüzleştirici etki sağlayan pudralı bir doku.

Sıkılaştırıcı Etkili Kadife Dokulu Krem: Normal ciltlerden karma ciltlere kadar yoğun yapılı ve besleyici bir krem.

PAYLAŞ