Celenes By Sweden Yenilenen Rena Serum Serisi: Yenilenen Görünüm, Temiz ve Eşsiz İçerikler

Writer: NYX Magazine

Date: 20/10/2023

PAYLAŞ

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yenilenen serum serisi, temiz ve vegan içeriği,  çözüm odaklı yaklaşımıyla sağlıklı ve ışıltılı bir güzellik vaad ediyor.

“Tek bileşen, Tek ürün, Tek çözüm” felsefesiyle, insan sağlığına ve doğaya saygılı yaklaşımla üretilen Celenes by Sweden Rena Serum Serisi, geliştirilmiş özel formülleri ve yeni şık ambalajlarıyla günlük bakım ritüelinizin vazgeçilmezi olacak.

  • Taze ve Aydınlık Görünüm İçin: Celenes By Sweden Vitamin C 12.5% + Oats + Niacinamide Active Serum

C Vitamini, Yulaf Sütü ve Niasinamid aktif içerikleriyle geliştirilen Celenes By Sweden Vitamin C Serum, ciltteki akne, leke, ince çizgi ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygun olan Vitamin C Serum, kolajen ve elastin üretimini hızlandırarak cilde taze ve aydınlık bir görünüm kazandırır. İçerdiği yulaf sütü, cilt için ihtiyacı olan nemi sağlarken; Niasinamid, akne ve leke önleyici, cilt koyuluklarını açıcı  etkiye sahiptir.

  • Daha Sıkı, Dolgun ve Parlak Cilt İçin: Celenes By Sweden Hyaluronic Acid 2% + Ferment Active Gojiberry Serum

Dolgunluğunu ve esnekliğini kaybetmiş yorgun ciltler için özel olarak formüle edilen Celenes By Sweden Hyaluronic Asit Serum, cildin daha sıkı, dolgun ve parlak bir görünmesine yardımcı olur. İçeriğindeki Hyalüronik Asit, cildi yoğun şekilde nemlendirirken; Fermente Aktif Gojiberry, antioksidan etkisiyle ciltte strese bağlı oluşan hasarın, kırışıklık ve ince çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olur.

  •  Siyah Noktalar, İnce Çizgiler ve Lekeler Için: Celenes By Sweden AHA 10% + BHA %2 Serum

Celenes By Sweden AHA + BHA %2 Serum, Alfa hidroksi asitler (AHA) ile cildin üst yüzeyini temizleyerek daha parlak ve daha pürüzsüz bir görünüm sunarken, Beta hidroksi asitler (BHA) ile daha derine inerek, gözenek görünümünün azalmasına, cilt tıkanıklığının giderilmesine yardımcı olur. Ölü hücreleri arındırarak, cildin yenilenmesini ve parlaklık kazanmasını sağlar. İçeriğindeki laktik asit, kolajen üretimini arttırarak cildi sıkılaştırır. Antioksidan bakımından en zengin içeriklere sahip olan Chaga mantarı, hücre yenilenmesini destekleyerek kolajen sentezini uyarır ve cildin dolgunlaşmasına yardımcı olur.

  • Göz Çevresi İçin: Celenes By Sweden Caffeine 5% Göz Çevresi Serum

Göz altı torbalarını ve cilt tonu farklılıklarını iyileştirmek için geliştirilen Celenes By Sweden Caffeine %5 Göz Çevresi Serum, kafeinin uyarıcı etkisiyle mikro dolaşımı canlandırarak, göz çevresindeki koyu halka ve şişlik görünümünü azaltır. İçeriğindeki İsveç endemik bitkilerinden Rowan Berries, yoğun C Vitamini içeriğiyle göz çevresinde aydınlanma sağlar, böylece gözaltları aydınlık ve dinlenmiş bir görünüm kazanır. Göz çevresinde oluşan yaşlanma görünümünün azalmasını sağlayarak, bakım yapar ve ışıltılı bir görünüm sunar.

PAYLAŞ