Sonbaharın Vazgeçilmezlerini Keşfedin

Writer: NYX Magazine

Date: 22/10/2023

PAYLAŞ

Seksenlerin ve doksanların esintilerinden ilham alan GUESS, yumuşacık ve rahat kazaklar, etekler, bluzlar, hırkalar ve elbiseler gibi temel parçalardan oluşan bir kapsül koleksiyonu ile sonbahar stilinizi tamamlıyor. Yepyeni özel tasarımlar, yünler ve materyallerle hayat bulan bu parçalar, taze ve modern bir bakış açısıyla yeniden yorumlanıyor.

Markanın özel serisinin bir parçası olan bu kapsül koleksiyonda hırkalar, vücudu saran elbiseler ve yumuşacık yünden göz alıcı dekolteli kazaklar yer alıyor. Serin havalarda kat kat giyinmeye uygun balon kol kazak elbiseler ve akrilik karışımlı yünler ile şönil kumaştan kullanışlı parçalar, fitil ve saç örgüsü desenleriyle dikkat çekiyor. Jakarlı kumaş; klasik siyah, bej, kahverengi ve gri tonlarından kiraz kırmızısına ve bebek tonlarına uzanan sıcacık sonbahar renklerinde sunulurken kadınsı çiçek işlemeleriyle yalın bir güzellik stili yaratıyor.

Koleksiyon dört eşsiz dış giyim parçasıyla tamamlanıyor: parlak naylon-saten kumaştan ultra hafif şişme mont; bir yüzünde tek renk süet görünümlü kumaşı, diğer yüzünde GUESS 1981 logolu yapay kürküyle dikkat çeken deri detaylı çift yüzlü motorcu ceketi; Sonbahar 2023 koyu logosuyla bezenmiş seksenler havasında kruvaze yün ceket; ve kendi atkısıyla ekstra rahatlık ve retro bir şıklık sunan gösterişli, eco kürk ceket.

PAYLAŞ