Nostalji Sevgisinden İlham Alan Denim Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 22/10/2023

PAYLAŞ

Markanın nostalji sevgisinden ilham alan GUESS 2023 Sonbahar/Kış denim koleksiyonu en yeni tekstil teknolojileri ve sürdürülebilir inovasyonla tasarlanan heyecan verici denim parçalardan oluşuyor.

GUESS’in çok sevilen eski sezon tasarımları, peplum ceketler, etekler ve elbiselerle birlikte Kadın koleksiyonu, gösterişli işlemeler, sıra dışı motifler ve baskılarla hayat buluyor.

Klasik eskitme siyah denim pantolonlar glam rock tarzıyla yeniden canlanırken siyah ve şampanya rengindeki boncuklar, cepler üzerindeki ışıltılı işlemeler ve fileli yırtık dizler büyüleyici bir görüntü yaratıyor. Altın zincirler, boncuk süslemeler, şık pullar ve ışıltılı taşlar denim’lerin ceplerinde, ceketlerde, korselerde ve bluzlarda göz alıyor; GUESS’in özel dokunuşunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu sezonun bir diğer önemli parçası ise her sezonun olmazsa olmazı, omuz ve yakalarındaki farklı taşlarıyla asi ve görkemli bir hava yaratan denim ceket.

Her zaman olduğu gibi zamansız Vahşi Batı teması da koleksiyonda yerini alıyor. Marka, eskitme mavi denim üzerine ikonik Vahşi Batı stili bantlar, çiviler ve çiçek perçin detaylarla bezeli yeni koleksiyonuyla özüne dönüyor. Muhteşem kesimi ve yan yırtmaçlarıyla klasik beyaz bol paçalı pantolonun çarpıcı çiçek işlemesi de sezona renk katıyor.

Bu yeniliklerin yanı sıra SMART GUESS Eco girişimiyle iki yeni kumaş da müşterilerin beğenisine sunuluyor. Warm Touch ve Cashmere Edition şekillendirici, düz, boru ve dar paça seçenekleriyle geliyor.

PAYLAŞ