Geleneksel Japon Lezzetleri

Writer: NYX Magazine

Date: 22/10/2023

PAYLAŞ

Uzak Doğu lezzetlerini sevenlerin kopamayacağı lezzetler sunan YOUZU Sushi Bar&More misafirlerine eşsiz bir sushi deneyimi yaşatıyor. 2021 yılında Cihangir’de kapılarını açan mekan sushi sevmeyenlerin bile gönlünü kazanıyor. Pişmiş sushi çeşitlerine de menüsünde yer veren mekanın noodle seçkisi de oldukça geniş.

 YOUZU Sushi Bar&More geleneksel Japon mutfağının özgün yorumlarını sunarak, taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetlerle misafirlerini ağırlıyor. Menüde  klasikleşen lezzetlerin yanı sıra deneysel tatlar da yer alıyor. Crispy Rice Spicy Tuna, Crunchy Sunset Roll, Yuzu Shrimp Tempura Roll ve Chicken Ramen Soup imza lezzetler arasında yer alıyor. Ayrıca noodle seçkisinde yer alan Chicken Udon Noodle ve Beef Yakisoba Noodle özel tarif ve soslarla hazırlanıyor. Aynı zamanda seçkin sushi roll seçenekleri, maki roll’ler, nigiri,sashimi, gyoza gibi seçenekler sunuluyor.

YOUZU Sushi Bar&More sadece lezzetleriyle değil aynı zamanda dekorasyonu ve atmosferiyle de dikkat çekiyor. Modern ve rahat bir iç mekanın yanı sıra, dışarıda da masaları bulunan mekanın sushi bar’da ise sushilerin hazırlanma şekli şeffaf bir şekilde gösteriliyor. Sushi çeşitlerinin sunumundaki estetik ve uyum en az sushi’nin lezzeti kadar öne çıkıyor.

Asya mutfağının ramen, wok, noodle gibi tüm zenginliklerini en taze malzemelerle sunan Youzu Sushi Bar&More’a sizleri bekliyoruz.

Mekanda oturup yemeye zamanınız yoksa Trendyol Yemek, Getir, Yemeksepeti ve Fuddy üzerinden de sipariş verebilirsiniz.

Açılış Saati
Pazartesi – Perşembe / 12.00 – 23.00
Cuma – Cumartesi / 12.00 – 01.00
Pazar / 12.00 – 23.00

PAYLAŞ