Haftalık Burç Yorumları 23 Ekim – 29 Ekim

Writer: Manolya Bayer

Date: 23/10/2023

PAYLAŞ

Haftaya sosyal ve yenilik arayışında başlıyorsunuz. Geleceğinize odaklı, mantıklı bakış açısıyla davranacaksınız.

Çarşamba günü Güneşin 1 ay boyunca akrep burcuna geçmesiyle birlikte daha sezgisel ve duygusal olacaksınız. Değişim ve dönüşüme işaret eden bu süreçte hırslarınızı dengede tutmalısınız. Ayrıca Merkür gezegeninde bu geçişe eşlik etmesiyle fikirlerinizde oldukça derin olabilirsiniz.

28 Ekim ‘de önümüzdeki 6 ayı konu alan Boğa burcunda önemli bir parçalı ay tutulması yaşayacağız. Bu tutulma arka planda kalmış konuları gün yüzüne çıkarırken, aynı zamanda sonlanmalara ve önemli kararlara işaret ediyor.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Pazartesi gününe oldukça sosyal ve dışa dönük başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca maddi gelir ve gider dengesi gündeminizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca maddi konular ile ilgili kadersel gündemler oluşacak.

Boğa

Pazartesi gününe kariyer odaklı başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca partneriniz gündeminizde olacak.  Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca hayatınızla ve dış görünüşünüzle ilgili önemli kararlar alacaksınız.

İkizler

Pazartesi gününe seyahat planları yaparak ve eğitim odaklı başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca çalışma ortamınız gündeminizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca manevi yönünüzü güçlendirmek isteyeceksiniz ve sağlığınıza önem vereceksiniz.

Yengeç

Pazartesi gününe maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca özel hayatınız ve çocuklarınız gündeminizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca sosyal çevreniz değişecek ve gelecek planlarınız şekillenecek.

Aslan

Pazartesi gününe ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca aileniz ve eviniz gündeminiz gündemde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca kariyerinizde kararlar alacaksınız.

Başak

Pazartesi gününe çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca yakın çevreniz ve akrabalarınız gündeminizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca uzak yerler, hukuki ve ticari konular ile ilgili kararlar alacaksınız.

Terazi

Pazartesi gününe özel hayatınıza ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca maddi gelir kaynaklarınız gündeminizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca ödemeler ve ortaklaşa maddi kaynaklar ile ilgili kararlar alacaksınız.

Akrep

Pazartesi gününe ailenize ve ev ortamınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca planlarınız ve dış görünüşünüz gündemde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca ikili ilişkiler ile ilgili kararlar alacaksınız.

Yay

Pazartesi gününe yakın çevrenize ve eğitiminize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca çevrenizde geri planda kalmak isteyeceksiniz. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca çalışma ortamınız ve sağlığınız ile ilgili kararlar alacaksınız.

Oğlak

Pazartesi gününe maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca sosyalliğiniz artacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca çocuklar ve özel hayatınız ile ilgili karalar alacaksınız.

Kova

Pazartesi gününe planlarınıza ve kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca kariyeriniz merkezinizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca aileniz ve eviniz ile alakalı kararlar alacaksınız.

Balık

Pazartesi gününe manevi konulara ve kendinizi dinlemeye odaklanarak başlıyorsunuz. Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca uzak yerler, eğitim, hukuki ve ticari konular gündeminizde olacak. Ay tutulması ile birlikte 6 ay boyunca yakın çevreniz, kardeşiniz, sosyal medya, pazarlama ve eğitiminiz ile alakalı kararlar alacaksınız.

PAYLAŞ