Evcil Hayvanlar İçin Hazırlanan Özel Bir Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 22/10/2023

PAYLAŞ

GUESS Home koleksiyonu, Le Tapis Rouge Paris işbirliğinde tasarlanan yepyeni evcil hayvan kilimleriyle genişliyor.

Estetiğe olduğu kadar detaylara da odaklanan kilimler, düşük sıcaklıkta (30 °C) makinede yıkanabilen üstün kaliteli, emici, su geçirmez ve çift taraflı Ecopel kumaş ile özellikle kedi ve köpeklerin rahatı gözetilerek tasarlanıyor. Ecopel, hayvanlara zarar vermeden üretilen kumaşları ve materyalleri destekleyerek modanın tasarlanma şekline katkıda bulunmayı hedefleyen, kendini sürdürülebilir üretime adamış bir marka.

Geri dönüştürülmüş elyaf veya kenevirden yapılmış sentetik kürkleri, tüylü kumaşları ve mısır içerikli biyo bazlı sentetik kürk markası KOBA(r) ile Ecopel, biyo-üretimi destekleyerek çevresel etkisi düşük materyal üretiminde lider konumda yer alıyor.

Yumuşacık aksesuarlar GUESS logosuyla bezenmiş zarif, ikonik GUESS kırmızısı kutularda geliyor. Kilimler 100 x 65 cm ölçülerinde ve sentetik deri kayışları ve tutacağıyla saklanmak veya taşınmak üzere rahatlıkla yuvarlanabiliyor.

Koleksiyondaki bir diğer yeni parça ise evcil hayvanların birinci sınıf seyahat edebilmeleri için üst kalite sentetik deriden, logolu tutacağıyla fermuarlı erişim bölmesine sahip, Peony motifi ve GUESS üçgeniyle bezeli üstten tutacaklı şık taşıma çantası.

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano, bu işbirliğiyle ilgili şunları söylüyor; “Le Tapis Rouge ile yeni işbirliğimiz bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Müşterilerimiz dostlarını şımartmak istiyorlar. Le Tapis Rouge ile işbirliğimiz ise evcil hayvanlarınızın yaşamına sürdürülebilir şekilde renk ve eğlence katmanın mükemmel bir yolu. Bu ürünler onlara harika bir hediye olacak.”

Sarı, turuncu, gök mavisi, indigo, fuşya pembe, bordo, yeşil ve kırmızı renklerdeki kilimleri, Eylül ayından itibaren seçili GUESS mağazaları ve resmi online satış kanalında bulabilirsiniz.

PAYLAŞ