45. Ntol İyilik Etkinliği Celenes by Sweden Ana Sponsorluğunda Gerçekleşti

Writer: NYX Magazine

Date: 24/10/2023

PAYLAŞ

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimiyle buluşturan, temiz ve vegan içerikli ürünleriyle sağlıklı ve ışıltılı bir güzellik vaad eden Celenes by Sweden ana sponsorluğundaki 45. Ntol İyilik Etkinliği, 17 Ekim 2023, Salı günü Holiday Inn Resort Bodrum Otel’de gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında Yaşam Koçu Melis Dilmener eşliğinde Celenes By Sweden’ın yeni serum lansmanı gerçekleştirildi. Lansmana katılan aralarında Pınar Hotiç, Seren Fosforoğlu, Nurhayat Çakıcı, Şebnem Özinal, Nurdan Tol’un da yer aldığı ünlü isimler, “Tek bileşen, Tek ürün, Tek çözüm” felsefesiyle, insan sağlığına ve doğaya saygılı yaklaşımla üretilen serumları ilgiyle inceledi.  

Lansmanın ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt’un konuşmacı olarak katıldığı özel bir oturum gerçekleştirildi. Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt, konuşmasında kadınlarda  görülen kanser türleri, tedavi yöntemleri, risk faktörleri ve dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi ve temiz içerikli ürün kullanımının önemine dikkat çekti.  

Celenes by Sweden, 16-23 Ekim arasında tr.celenesbysweden.com sitesinden gerçekleştirilecek satış gelirinin %50’sini, kadın kanserleri konusunda toplumu bilinçlendiren ve maddi yetersizliği olan hastaların teşhis ve tedavilerine destek olan Pi Kadın Kanserleri Derneği’ne bağışlayacağını açıkladı.

PAYLAŞ