Atıl Kutoğlu’ndan Yardım Defilesi

Writer: NYX Magazine

Date: 24/10/2023

PAYLAŞ

Ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer’in eşi Katharina Nehammer’le birlikte Viyana’da büyük bir yardım defilesi düzenledi. Modacının ilkbahar-yaz 2024 koleksiyonunun sergilendiği muhteşem defilede 27 manken görev alarak, 500 seçkin davetliye, 82 yeni kreasyonu tanıttılar.

Kutoğlu, defilenin sonunda, First Lady Katharina Nehammer’le birlikte podyuma çıkarak birlikte konukları selamladı. Nehammer, gecede tepeden tırnağa Kutoğlu tasarımlarını tercih etmişti.

Daha önce de Avusturya Başbakanı’nın eşiyle, Türkiye’deki depremzedeler yararına da etkinlik gerçekleştiren Atıl Kutoğlu, yine kreasyonlarını yardım kampanyası için podyuma çıkardı. Defile sonrasında görüşlerini paylaşan Kutoğlu, “Bir Türk modacı olarak, Türk kültüründen Osmanlı’dan Ege den Anadolu’dan aldığım ilhamla hazırladığım kreasyonlarımın ve koleksiyonumun Avrupa’nın kültür faaliyetleriyle aristokrasisi ve tarihiyle öne çıkan önemli bir merkezinde böyle hayranlık uyandırması bana gurur veriyor” dedi. Modacının logosunu taşıyan tişörtlerin de satıldığı etkinlikte satışlardan 150 bin Euro’nun üzerinde yardım toplanması bekleniyor.   

Gala defilesine, Prensesler Camilla von Habsburg, Lila von Schwarzenberg, Martina von Hohenlohe, ve eski bakan Maria Rauch-Kallat gibi aristokrasi, politika, sanat ve iş çevrelerinden seçkin davetliler katıldılar. Davete katılanlar arasında Atıl Kutoğlu’nun yakın arkadaşı Dilek Sabancı da yer aldı.

PAYLAŞ