Haftalık Burç Yorumları 30 Ekim – 5 Kasım

Writer: Manolya Bayer

Date: 30/10/2023

PAYLAŞ

Haftaya boğa burcunda olan parçalı ay tutulmasının etkisiyle başlıyoruz. Bu tutulma ile birlikte herkes hayatında radikal kararlar almak isterken aynı zamanda bu kararlar kadersel etkiler yaratacak 6 aylık döngüye işaret ediyor. Bu tutulma aynı zamanda finansal anlamda kontrollü olmamız gereken bir dönemi işaret ediyor. Hedefleriniz için oluşan fikirlerinizde harekete geçmek isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru daha çok evde geçirmek ve ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü Satürn gezegeni retro hareketinden düz harekete geçerek yaklaşık 14 Şubat 2026 tarihine kadar bu burçta seyahat edecek.

KOÇ

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile birlikte maddi gelir kaynaklarınızı ve harcamalarınızı ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru daha çok evde vakit geçirmek isteyeceksiniz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte sağlığınız için daha istikrarlı kararlar alacaksınız.

BOĞA

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile planlarınızı ve kendinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile vakit geçirmek isteyeceksiniz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız hakkında daha ciddi kararlar alacaksınız.

İKİZLER

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile arka planda kalmış konuları ve sağlığınız ile alakalı durumları önemseyerek başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru harcamalarınıza odaklanacaksınız. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte hedeflerinizi ve kariyerinizi yapılandırmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile sosyal çevrenizi ve gelecek planlarınızı ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru yapmak istediklerinize ve esas motivasyon kaynaklarınıza odaklanacaksınız. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte hayallerinizi ve uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz ideallerinizi daha çok uygulamaya geçirmek isteyeceksiniz.

ASLAN

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile kariyerinizi ve hedeflerinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru kafanızı dinlemek isteyecek, çevrenizden geri planda kalıp dinlenme ihtiyacı duyacaksınız. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte ödemeleriniz adına sorumluluklarınız artacak.

BAŞAK

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile hukuki, ticari ve seyahat planlarınızı ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenize ve geleceğinize odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinizi ve partnerini daha çok ciddiye alacaksınız.

TERAZİ

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınızı ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru kariyerinize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte sorumluklarınız artacak.

AKREP

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile ikili ilişkilerinizi ve partnerinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru uzak yerlere seyahat etmeye ve eğitiminize önem vermeye odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte özel hayatınız için daha çok sorumluluk alacaksınız.

YAY

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile çalışma ortamınızı, günlük rutin işlerinizi ve sağlığınızı ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru gelir ve gider dengenize çok daha fazla odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte aileniz için sorumluluklarınız artabilir.

OĞLAK

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile özel hayatınızı, çocuklarınızı ve hobilerinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru partnerinize ve ikili ilişkilerinize odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte eğitiminiz ve yakın çevrenizi çok daha fazla ciddiye alacaksınız.

KOVA

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile ailenizi ve yaşam yerinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınızı yapılandırmak isteyeceksiniz.

BALIK

Pazartesi gününe ay tutulmasının etkisi ile yakın çevrenizi, eğitiminizi ve kardeşinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru partnerinize ve özel hayatınıza odaklanıyorsunuz. Satürn gezegeninin düz harekete geçmesiyle birlikte hayatı daha çok ciddiye alacağınız için sorumluluklarınız artacak.

PAYLAŞ