Büyülü Bir Müzik Yolculuğu

Writer: NYX Magazine

Date: 04/11/2023

PAYLAŞ

Elektronik müziğin yeni ismi prodüktör DJ Serkan Temizer CINGAR isimli single’ını çıkardı. Single Beatport Platformu Hype 100 listesinde yayınlandığı anda büyük ilgi ile karşılaşarak 20.sıraya yükseldi.

İlk release’ını Solani Records’ dan The Wind ismi ile yayınlayan ve müzik platformlarında dinlenme listelerinde büyük bir beğeni toplayan prodüktör DJ Serkan Temizer, etnik ve oryantal esintilerle örülü melodik elektronik single’ı CINGAR’ı Spotify, Apple Music ve Youtube platformlarında müzikseverlerin beğenisine sundu. Alper Yiğit’le birlikte hazırladığı single’ı dünyaca ünlü plak şirketi Cafe De Anatolia aracılığı ile piyasaya süren Serkan Temizer ilk 5 günde listeleri alt üst etmeyi de başardı. Dünyanın en kapsamlı müzik seçkisini sunan, yüzlerce DJ ve elektronik müzik sanatçılarının yer aldığı Beatport Platformu listelerinde, Organic/Downtempo türü içerisinde Hype 100 listesinde şimdiden 20.sıraya yükselen Temizer başarısını da tescilledi.

Temizer aynı türün devamı olarak PEŞREV ismi ile yeni track’ını da yayınlamaya hazırlanıyor.

Etnik ve oryantal melodilerle mixlediği EP’si CINGAR ile müzikseverleri büyülü bir müzik yolculuğuna çıkaran Serkan Temizer, müzik platformlarında dinleme listelerinde de üst sıralara yerleşmeyi hedefliyor. Spotify, Apple Music ve Youtube platformlarında dinleyicilere sunulan CINGAR’a https://www.beatport.com/release/cingar/4284606 linki ile ulaşılabiliyor. Temizer etkinlik ve canlı performans programlarını https://serkantemizer.com/ ve https://www.instagram.com/serkan_temizer/ platformlarından dinleyicilerine duyuruyor.

PAYLAŞ