Ev Giyimine Özel Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 05/11/2023

PAYLAŞ

Kurulduğu günden beri, trendlere uygun ve zamansız tasarımlara sahip ürünlerini tüketicileriyle buluşturmayı misyon edinen Kom, geçmişten bugüne kaliteyi şıklık ile birleştirmeye devam ediyor.

Sonbahar-kış ev giyimine özel eşsiz bir koleksiyon sunan Kom, trendlere uygun tasarımlarıyla 7’den 70’e her yaşa ve her zevke hitap ediyor.    

Pamuklu ve doğal liflerden elde edilen kumaşlardan üretilen ev giyim ürünleriyle sezona damga vuran markanın, nefes alabilen dokusu ve nem emici özelliği sayesinde uyku kalitesini arttıran kumaşları, renk tonlarıyla da sezon trendlerini yakalamayı başarıyor. 

Her yaşa ve her zevke özel tasarımlar

Unutulmaz tasarımlarıyla köklerini 1955’te inşa eden markanın pijama setlerinde, mevsimin trend renkleriyle, erkeklere özel tasarlanan önden düğmeli modellerin yanı sıra, hayvan figürlerinin en eğlenceli dokunuşları ile renklendirilen çocuklar özel pijama modelleri de bulunuyor. Markanın kadınlara özel hazırladığı pijama setlerinde ise, saten kumaşlardan leopar desenlere, günlük giyime uygun pamuklu kumaşlardan düğmeli modellere, her zevke hitap eden tasarımlar yer alıyor.

PAYLAŞ