Cildinizde Derinlemesine Temizlik ve Ferahlık Hissi

Writer: NYX Magazine

Date: 07/11/2023

PAYLAŞ

The Purest Solutions Postbiyotik içerikli Temizleme Yağı içeriğindeki özel cilt temizleyici formül ile makyaj ve cilt temizliğinde fark yaratıyor. Özel temizleme yağı cilt yüzeyinde çift fazlı temizleme etkisi göstererek, yağı ve kiri nazikçe derinlemesine temizler ve uzun süreli ferahlık ve bakım sağlar. Aynı zamanda gün boyu stresin etkisi ile oluşmuş gerginliğin de azalmasına yardımcı olarak cilde ferahlık ve rahatlama hissi verir. Canlı, sağlıklı ve ferah bir cilt için mutlaka bakım rutininize ekleyin!

The Purest Solutions’ın cilt temizleye yardımcı ürünü “Cleansing Oil”, cildinizin yüzeyini hassas bir şekilde temizleyerek, cilt yüzeyini makyaj kalıntı tortu gibi tabakalardan arındırır. İçeriğindeki özel temizleyici formülü ile yağ, kir ve makyaj kalıntılarını cilt yüzeyinden etkili bir şekilde temizleyerek cildinize kalıcı bir rahatlama ve ferahlık hissi verir. Kendinize birkaç dakika zaman ayırarak uyguladığınız eşsiz temizleyici formülü her gün nazikçe masaj yaparak uyguladığınızda bu ferahlık hissini çok seveceksiniz!

The Purest Solutions Cleansing Oil Postbiyotik içeriği cilt yüzeyini makyaj, kir, güneş kremi gibi günlük kullanılan malzemelerin kalıntılarından arındırarak temiz ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Bakım rutininde gece ve gündüz kullanılması tavsiye edilir. Özellikle düzenli olarak makyaj yapmayı tercih edenler için uygundur. The Purest Solutions Cleansing Oil’in yağlı cilt tipi için de kullanımı tavsiye edilir. Postbiyotik içerikli temizleme yağı, yağlı ciltlerde biriken yağ tabakasını da kolayca temizler ve etkili sonuç verir.

Temizleme yağı, cildi tahriş etmeden nazikçe arındırır. Postbiyotik, cilt florasının dengede kalmasını sağlayarak cilt bariyerini korur. Aynı zamanda, formül içeriğindeki üzüm çekirdeği yağı, macademia yağı ve Vitamin F içerikleri antioksidan özellik göstererek cildi kurutmadan, nemlendirerek temizler. Özel içeriği ile su ile temas ettiğinde de herhangi bir yağlı kalıntı bırakmaz.

Çift Fazlı Temizleyici Cleansing Oil ile Cildinizden Stresin Etkilerini Yok Edin!

Temiz cilde gece ve gündüz uygulandığında etkili sonuç veren The Purest Solutions Cleansing Oil, cilt yüzeyinde biriken tortu, makyaj gibi tabakaların kolaylıkla giderilmesi ve derinlemesine cilt temizliği için özel olarak üretilmiştir. Ürün içeriğinde Postbiyotik adı verilen Probiyotik bakterilerin üretmiş olduğu özel metabolitler bulunmaktadır.

Doğaya ve çevreye saygılı değerleri ile sektöre farkındalık kazandıran The Purest Solutions; tüketici alışkanlıkları doğrultusunda geliştirilen özel formüllü pek çok dermo-kozmetik içeriği sürdürülebilir ambalajlarında kullanıcıları ile buluşturuyor. “Skin Care Expert” hizmeti ile herkesin kendi cildini daha yakından tanımasını ve cilt tipi için en uygun ürünleri seçmesini sağlayan marka aynı zamanda sürdürülebilirlik kapsamında gerçekleştirdiği projelerle de öne çıkmaya devam ediyor. 

Tavsiye edilen satış fiyatı: 329,90 TL

The Purest Solutions for healthy skin!

The Purest Solutions, tüketici alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş olan sorun odaklı sonuç veren çözümler sunar.

Formülasyonlarımızın tamamı bilimsel açıklamalar, test & analiz ve klinik çalışmalara dayanmaktadır. (SkinLab, Yeditepe)

Neden The Purest Solutions?

CLEAN BRAND: Temiz Marka; Ürünlerimizi geliştirirken doğaya saygılı, hayvanlar üzerinde test edilmeyen, hayvansal içerik bulunmayan; Hayır! Dediğimiz, Paraben, Alkol, Esans, Boya içermeyen bir marka hayal ettik ve ürettik <3

LESS IS MORE: Az Ama Öz içerik; Cilt bakım rutininizde karmaşaya mahal vermeyecek sadelikte, anlaşılır ve sonuç odaklı aktifler ile formülasyonlarımızı kombinledik.

EFFECTIVE FORMULATING: Efektif Formülasyon; Sizlere vaatte bulunmuyoruz sonuç odaklı formülasyonlar üretiyoruz. Efektif formülasyonun içerikten daha kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz! Doğru aktif maddeleri uygun pH ile, stabil halde kurgulayıp sizlere sunuyoruz.

GIVING BACK!: Paylaşıyoruz! Paylaşmayı seviyoruz, her aldığınız ürünle sizi paylaşımlarımıza ortak ediyoruz!

SKIN CARE EXPERT: Cilt Bakım Uzmanı – Websitemizde, Instagram sayfamızda yer alan bilgiler ve uzmanlarımız ile yapacağınız görüşmeler sonrasında kendi cildinizin uzmanı olmanızı istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.

Yılın Sürdürülebilir Yaşam Ödülü

2023 Watsons güzellik ve kişisel bakım ödüllerinde tüm ürünler arasında en çok puanı alarak yılın en sürdürülebilir yaşam ürünü “Exfoliating and Clarifying Toner” seçildi.

PAYLAŞ