Işıltılı Bir Stil

Writer: NYX Magazine

Date: 09/11/2023

PAYLAŞ

Boyner özel markalarından Fabrika, her sezonun aranan kilit parçalarıyla yeni yıla ışıltılı bir giriş yapıyor.  Şehir yaşamının enerjisini yansıtan koleksiyonda vinil dokular öne çıkarken payetli takımlar sezonun en hit görünümünü sunuyor.

Boyner seçkisinin özel markalarından Fabrika, zarif ve şık tasarımlarıyla güçlü bir stile imza atıyor. Kışın klasik renkleri siyah, bej ve kahve tonları Fabrika’nın kış seçkisinde yer alan farklı doku ve aksesuarlarla birleşerek cesur bir stile dönüşüyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında sofistike giyimin vazgeçilmezi kahverenginin farklı tonlardaki yansımaları puffer mont ve kabanlarda ön plana çıkıyor. Bu sezon yükselişe geçen pilise etekler siyah blazer ceketlerle kombinlenerek şık bir stil sunarken, rahat trikolar ve oversize kazaklar soğuk kış günlerini ısıtıyor.

Modern ve güçlü bir silüet sunan Fabrika’nın iddialı parçaları arasında parlak vinil dokulu takımlar ise sokak stiline yeni bir soluk getiriyor. Kutlama ve davetlerde olabildiğince parlamak isteyenler midi etekler ve gösterişli payetli ceketleri tercih edebilir. Koleksiyondaki haki ve taba renkleriyle tasarlanan ve maskülen bir stil sunan botlar ise bu sezon adından sıkça söz ettiriyor. 

Boyner, Fabrika koleksiyonunu keşfetmek ve yeni yılda stiliyle parlamak isteyenleri Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’a davet ediyor.

PAYLAŞ