THE PENINSULA SPA VE WELLNESS MERKEZİ, SUBTLE ENERGIES MARKASININ KURUCUSU FARIDA IRANI İLE ÖZEL BİR DAVETE İMZA ATTI

Writer: NYX Magazine

Date: 14/11/2023

PAYLAŞ

Tarihi Yarımada manzarasına hakim konumu ile Boğaz’ın en göz alıcı noktalarından birinde yer alan The Peninsula Istanbul’un, SPA bakım menüsünde öne çıkan gelişmiş Ayurveda ilkeleriyle aromaterapi, doğal cilt bakımı ve sağlıklı çözümler sunan Subtle Energies markası, düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. 

The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nin etkileyici atmosferinde 9 Kasım Perşembe günü The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook ve Subtle Energies markası kurucusu Farida Irani ve Khursheed Irani ev sahipliğinde gerçekleşen davete Pınar Hotiç, Talya Kalpakçıoğlu, İdil Yazar, Tilda Nayman, Nihan Yardımcı Çetinkaya, Ebru Zeynep Altay, Ayşegül Kodal, Merve Özkaynak, Asena Sarıbatur, Diğdem Şentürk Üstünkaya gibi isimler katıldı.

Markanın kurucusu, Ayurveda ve aromaterapist Farida Irani ve Khursheed Irani ile markanın 30 yılı aşkın cilt uzmanlığının, Ayurveda ve aromaterapi felsefisinin anlatımı gerçekleşirken, dünyada Çin pazarında da yer almasına rağmen “Cruelty Free” sertifikasına sahip olan ender markalardan olan Subtle Energies ürünleri misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Dünyaca ünlü Subtle Energies ürünleri ve cilt bakımları, The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde misafirleri ile buluşuyor.

PAYLAŞ