KIŞ SOĞUKLARINA TARZ KATAN DIŞ GİYİM SEÇENEKLERİ

Writer: NYX Magazine

Date: 18/11/2023

PAYLAŞ

Beymen, dünyaca ünlü markaların2023-24 Sonbahar/Kışkoleksiyonlarında yer alan farklı; renk, desen ve dokulardaki dış giyim seçenekleri ile kış silüetlerine eşlik ediyor.

  • Zamansız Bir Klasik: Trençkot

Sonbaharın gözdesi trençkotlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da zirvedeki yerini koruyor. Klasik ve zamansız bir parçaya yatırım yapmak için; Fendi, Victoria Beckham, Balmain, Versace, Valentino ve Beymen Collection’ın bej, siyah ve haki tonlardaki kruvaze modelleri, Academia’nınderi trençkot’ları Beymen’de sizi bekliyor.

  • Bohem Stilin Anahtarı: Pelerin

Pelerinler, 2023-24 Sonbahar Kış sezonunda da altın çağını yaşıyor. Etnik desenlerdeki modelleriyle Etro, püskül detaylarıyla Kiton ve Herno bu sonbahar, ceketleri oyun dışı bırakıyor. 

  • Maksi Paltolar

Maksi paltolar modern ve elegan tavırlarıyla kombinleri farklı bir noktaya taşıyor. Maskülen kesimleri ve yalın silüetleriyle; Beymen Collection, Academia, Valentino,

Brunello Cucinelli, Dolce & Gabbana, Kiton ve Stella McCartney’in maksi paltoları ve kaşe kabanları sezonun yatırımlık parçaları arasında yerini alıyor.

  • Sıcak Puff Montlar

Puffer montlar, canlı renkleri ve çarpıcı desenleriyle kış gardıroplarını renklendiriyor. Soğuk kış günlerinde stilinizi tamamlayacak en tarz puffer montlar; Beymen Collection, Moncler, Canada Goose, Herno, Fendi, Yves Salamon, Valentino, Etro koleksiyonlarındasizi bekliyor.  

  • Soğuğa Meydan Okuyan Shearling’ler

Kış aylarının vazgeçilmez trendleri shearling, yeni sezonda da  yerini koruyor. Dolce& Gabbana, Yves Salomon, Isabel Marantmodern ve sofistike shearling kaban ve paltoları ile en soğuk günlerde bile sımsıcak bir kış vaad ediyor.

PAYLAŞ