Siz Uykunun Keyfini Çıkarırken SOS BAND Sizin İçin Çalışsın

Writer: NYX Magazine

Date: 25/11/2023

PAYLAŞ

Gece eve geldiğinde fark ettiğin akne   ertesi gününü de kabusa çevirmesin! SOS BAND, gece boyunca cildinde biriken fazla yağ ve kalıntıların oluşturduğu akne üzerinde sihrini gerçekleştirir!  Sabahları uyandığında akneden arınmış bir cilde sahip olmana yardımcı olur. Gece rutinine SOS BAND‘i ekleyerek güzellik rutinine yeni bir soluk getirebilir ve gönül rahatlığıyla uykuya dalabilirsin! “

Kozmoklinik uzun yılların verdiği kişisel bakım sektöründeki tecrübesiyle her zaman fark yaratmaya devam ediyor! Kozmoklinik ve Kore ile ortak geliştirilen Stick On Spots akneye meyilli ve dönemsel akne problemi olan ciltlerde, gözeneklerde biriken yağ sonucu oluşan aktif aknelerin küçülmesine destek olarak akne sorununa karşı etkili bir çözüm sunar. Stick On Spots aktif akne üzerine yapıştırılarak akneyi hem dış etkilerden koruyarak iyileşmesine ortam hazırlamak hem de akne içerisindeki sıvının kurumasına yardımcı olmak üzere özel olarak formüle edilmiştir.  Transparan tasarımı sayesinde gece veya gündüz fark etmeksizin aktif akne üzerine uygulanabilir ve üzerine makyaj yapılabilir. Akne problemine karşı yenilikçi ve etkili çözümler sunan Stick On Spots – SOS Band her yaş grubunun kullanımına uygundur.

Akneyle mücadele etmek için yenilikçi ve etkili çözümler sunan Stick On Spots yalnızca en yüksek kalitede, vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş bileşenler kullanılarak formüle edilmiştir. Cildi korurken akneyi hedef alan içerikleri ile Stick On Spots iyileşmeyi hızlandırmak için ideal bir ortam yaratır. Sayısız klinik deney sonucunda üretilen SOS Band ciltteki kusurları güvenli ve etkili bir şekilde hedef alarak çözümlemeyi amaçlar. Stick On Spots ile sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak artık hayal değil. Makyajlı uyuduğun gecelerin sabahından artık korkmana gerek yok. SOS BAND sen uyurken bile senin için çalışmaya devam eder! SOS Band, su geçirmez bir bariyere sahiptir ve üzerine makyaj yapılabilir. Yapıştırdıktan sonra denize, havuza girilebilir, duş alınabilir veya yüz yıkanabilir. Vücuttaki her bölge için kullanımı uygundur. Cinsiyet ve cilt tipi fark etmeksizin 12 yaş ve üzeri tüm yaş grupları için kullanımı uygundur. Kore’de üretilmiştir, gluten içermez ve dermatolojik olarak test edilmiştir. SLS-SLES ve zararlı kimyasallar içermez. Vegan içeriklidir ve hayvanlar üzerinde test edilmez.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 100 TL

Kullanım Şekli: Kullanımı çok kolay!

1. Uygulamak istediğin bölgeyi temizle

2. Bandı almak için çizgiden ikiye ayır

3. Hedeflenen noktanın üzerine yapıştır

4. Ürünün rengi yarı saydamdan beyaza döndüğünde çıkar

5. 6-8 saatte bir yenisi ile değiştirilmesi önerilir

PAYLAŞ