Esteworld Ataşehir ile 25 Yıllık Tecrübe Dişe Yansıyacak

Writer: NYX Magazine

Date: 01/12/2023

PAYLAŞ

Türkiye’nin öncü plastik cerrahi sağlık kurumu Esteworld’ün 25 yıllık tecrübesini dişe yansıtacağı Esteworld Ataşehir, yurt dışından getirdiği binlerce hastaya yenilerini ekleyerek Türkiye’nin sağlık turizmi gelirlerini artıracak.  

Türkiye’yi plastik cerrahi, saç ekimi alanında yurt dışına açan Esteworld’ün Ataşehir Metropol İstanbul AVM’deki kliniğinde diş beyazlatmadan dolguya, diş teli tedavisinden pedodontiye kadar birçok alanda hizmet verilecek. 25 yıllık tecrübenin ağız ve diş sağlığına, estetik bütünlüğü ile yansıtılacağı Esteworld Ataşehir, Türkiye’nin sağlık turizminde yeni bir sayfa açtığı dişteki yeni yüzü olacak. 

“Esteworld ile değişimin büyüsü insanlığa, toplumumuza ve geleceğimize iyi gelecek”

Yeni yatırım hakkında açıklamalarda bulunan Esteworld Medikal Direktörü Dr. Burak Tuncer, “İşimiz, tecrübemiz estetik ve plastik cerrahi olsa da tüm çabamız insanı ve hayatı daha güzel hale getirmek. Esteworld olarak 25 yıl önce yola çıktığımız ilk andan itibaren yaptığımız işi, estetiğin çok ötesine taşıdık. Hayatlara kattığımız dokunuşlarla insanı ve yaşamı anlamlı kıldık, insanları mutlu ettik. İnsanları güzelleştirdik, anıları tazeledik, yeni hayatların, başlangıçların önünü açtık. Binlerce insanın aynalara mutlu bir şekilde bakmasını sağladık. Aynada gördüğü yansımasını yani kendisini yeniden sevmesini sağladık. Her insanla birlikte yeni bir hikaye yazdık. Bu bakış açısıyla da hikayemiz şekillendi. Her insanla hikayemiz ayrı bir anlam ve tanımlama kazandı. Esteworld olarak, zihinlerdeki ideal görüntü ile gerçek hayattaki görüntülerini buluşturarak, insanların zihin ve beden uyumunu yakalamalarına yardımcı oluyoruz. İnsanların iç ve dış dünyalarını tamamlayarak beden ve ruh bütünlüğü sunuyoruz. Değişen ve daha mutlu hale gelen insanlar, kendileri kadar sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturur. Sağlıklı ve mutlu bir toplumsa tüm hayatı daha iyi hale getirir. Bu yüzden biz işimizde Esteworld ile değişimin büyüsü insanlığa, toplumumuza ve geleceğimize iyi gelecek diyoruz” şeklinde konuştu.

Ataşehir kliniği ile uzun ama bir o kadar da başarılarla dolu yolculuk hızlanarak devam edecek

Esteworld Genel Müdürü Pınar Lembet, “Esteworld; Türkiye’nin lider, plastik cerrahi odaklı kurumsal markası. Yüksek rekabetin yaşandığı özel sağlık sektöründe, üstelik lüks hizmet sunarak 25 yılı aşkın süredir faaliyette kalmayı başaran köklü bir kurum. Oyun alanımız tüm dünya. Kanada’dan Japonya’ya, Avustralya’dan Amerika’ya 35’ten fazla ülkede münhasır temsilcilerimiz, ofislerimiz ve yeni kurmaya başladığımız, girişimsel olmayan işlemleri gerçekleştirdiğimiz kiniklerimiz bulunuyor. Bu anlamda, Avrupa’nın en büyük plastik cerrahi sağlık kurumuyuz. Tüm dünyadan hastalarımıza; ayda yaklaşık 2 bin 500 işlemle bugüne kadar 600 binden fazla operasyon gerçekleştirdik. Bu bize müthiş bir bilgi birikimi ve tecrübe sağladı. Ülkemizde; Altunizade, Ataşehir ve Bahçelievler’de kliniklerimiz bulunuyor. Yine Altunizade’deki hastanemizde ameliyatlarımızı gerçekleştiriyor, yatış yapan konuklarımızı ağırlıyoruz. Merkezlerimizin hepsinde, uzun yıllar bizimle çalışan uzman hekimlerimizle son teknoloji cihaz ve malzeme kullanarak hizmet veriyoruz. Hastalarımızı 700 çalışanımızla tüm dillerde hizmet verebilen ekibimizle ağırlıyoruz. Kişisel hekim başarılarından sıyrılmış, kurumsallaşmayı başarmış yegane plastik cerrahi sağlık kurumuyuz. Büyük bilgi birikimimiz, plastik cerrahi ve saç ekimi alanında Türkiye’ye yön veren öncü yapımızla bu alanlarda bir ekol ve okul haline geldik. Türkiye’yi saç ekimi ve plastik cerrahide yurt dışına açan lokomotif şirket olduk. İstanbul’un bu alanda dünya sahnesine çıkmasını sağladık. Yine Avrupa’nın, sağlık başşehri sayılmasının yolunu açtık. Yüzde 80’e varan yabancı hasta sayımızla bugün estetik konusunda Avrupa’da da en çok tanınan markayız. Ataşehir kliniğimiz ile uzun ama bir o kadar da başarılarla dolu yolculuğumuzun diş sağlığı alanında da hızlanarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

“Sektördeki kalite standartlarını, hizmet anlayışını yukarıya taşıyacak”

Esteworld Ataşehir’de plastik cerrahi alanında verdikleri hizmetlere ek yeni bir dönüşümle diş alanında hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Esteworld Ataşehir Klinik Başhekimi Dr. Şebnem Kalaycı, “Bugünden sonra 25 yıllık tecrübemizi Ataşehir kliniğimizde dişe de yansıtarak estetik gülüş ve dişlerle birlikte estetiğin tanımını yeninden yapacağız. Estetikte hizmet sınırlarını ortadan kaldırıp, estetiğin uçtan uca tamamlayıcısı olacağız. Gülüşler ve dişler, Esteworld Ataşehir Kliniği ile yeni bir anlam ve değer, Esteworld ışıltısı kazanacak. Kliniğimizde; implant, diş kaplama, diş beyazlatma, Hollywood Smile gülüş tasarımına kadar birçok estetik uygulaması yapılacak. Sadece diş estetiğine odaklanmadan kanal, dolgu, diş teli tedavisi ve pedodonti gibi birçok alanda, ağız ve diş sağlığında adımıza ve tecrübemize yakışır bir şekilde hizmet vereceğiz. Esteworld olarak, ülkemizi yurt dışında saç ekimi ve plastik cerrahide temsil ettiğimiz gibi diş konusunda da öncü olacağımıza inanıyoruz. Yine her yıl dünyanın dört bir yanından binlerce hasta diş estetiği için Esteworld’ü ve ülkemizi tercih edecek. Sağlık turizminde de diş alanında yeni bir sayfa açacağız. Kliniğimiz hizmetleri, teknolojisi, ekipman altyapısı ve ekibi ile alanında yeni bir ekol oluşturacak. Yine sektöre yeni bir soluk getirecek bir okul olacak. Sektördeki kalite standartlarını, hizmet anlayışını yukarıya taşıyacak” açıklamalarında bulundu.

PAYLAŞ