CBME Türkiye, Kız Çocuklarının Eğitimine Destek Oluyor 

Writer: NYX Magazine

Date: 02/12/2023

PAYLAŞ

Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, geliri kız çocuklarının eğitimi için TOÇEV’e bağışlanan Puduhepa ve Kız Kardeşleri projesine ev sahipliği yapıyor.

Ülkemizdeki kız çocuklarının, kendilerine güvenen bireyler olarak büyümelerine katkı vermek üzere, Anadolu’dan çıkan kadınların başarı hikayeleriyle onlara yol göstermeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan Puduhepa ve Kız Kardeşleri projesine, Informa Markets de destek oluyor. Firma, bu yıl 41.’sini düzenleyeceği Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’de, Puduhepa ve Kız Kardeşleri projesine stand desteği sağlıyor.  13 – 16 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirecekleri CBME Türkiye’nin bir ticaret platformundan çok öte olduğunu söyleyen Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Puduhepa ve Kız Kardeşleri projesinin, sahiplendiği misyon çok kıymetli. Projeden elde edilen gelir TOÇEV aracılığıyla yine kız çocuklarının eğitiminde kullanılıyor. Biz de fuarımızda stand desteği verdiğimiz bu önemli projeyi, 130’dan fazla ülkeden 22 bini aşkın ziyaretçimizle buluşturarak, hem tanıtımına hem de satışlarına uluslararası ölçekte katkı verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Bebek ve çocuk dünyasına dair en yenilikçi araç-gereç ve beslenme ürünlerinin yanı sıra, 0-16 yaş çocuk modasına yönelik İlkbahar – Yaz 2024 sezonuna ait koleksiyonlar ile göz alıcı tasarımların bir arada sergileneceği CBME Türkiye Fuarı, Puduhepa ve Kız Kardeşleri’ne de ev sahipliği yapacak. Fuarın düzenleyicisi Informa Markets, Anadolu topraklarından çıkmış kadınların başarı hikayelerinin, yeni yetişen kız çocuklarına ilham olması için yola çıkan projeye stant desteği sağlıyor. Farklı ülkelerden binlerce ziyaretçi, Puduhepa ve Kız Kardeşlerinin hikayesini CBME Türkiye’de öğrenirken, bu sayede çok daha fazla kız çocuğunun geleceğine katkı sağlanmış olacak.

2024 sezonundan 65 binin üzerinde yeni model, fuarda sergilenecek

Bu yıl 41.’si gerçekleştirilecek Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’ye yurt içi ve yurt dışından 1.100 firma katılıyor. Fuarda; ‘Bebek Çocuk Taşıma ve Güvenlik Araç Gereçleri’, ‘Bebek Bakımı ve Beslenmesi’, ‘Yeni Doğan ve Bebek Giyim’, ‘Çocuk ve Genç Giyim’, ‘Abiye Giyim’, ‘Pijama, Çorap, Çamaşır ve Aksesuar’ ile ‘Mobilya ve Ev Tekstili Ürünleri’ kategorilerinde binlerce ürün bir arada sergilenecek.

İstanbul Fuar Merkezi’nin 1 – 2 – 4 ve 8 numaralı salonlarında toplam 42 bin metrekare alanda düzenlenen CBME Türkiye 2023 hakkında detaylı bilgi almak ve online ziyaretçi kaydını yaptırmak isteyenler www.cbmeturkiye.com.tr adresini ziyaret edebilirler.  

PAYLAŞ