En Parlak Olanı Seçmek Sizin Elinizde

Writer: NYX Magazine

Date: 08/12/2023

PAYLAŞ

Yeni yılın kapıyı çaldığı bu dönemde QNET, Bernhard H. Mayer koleksiyonu ‘Pearl Icons’ takılarıyla sizleri tarihi hiç eskimeyen Akoya İncileri’nde eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Şıklığınıza ışıltı katacak ve geleceğe miras kalacak yeni yıl hediyesi için ‘Taşların Kraliçesi’ Akoya İncisi’nin zarafetini QNET ile keşfedin…

QNET, Bernhard H. Mayer koleksiyonunun bir parçası olan Pearl Icons Takı koleksiyonunu yeni yılda sevdiklerine bir hediyeden fazlasını düşünenler için sunuyor. İnci hazinesi olarak adlandırılan Akoya İncileri, günümüzde kusursuz ve pürüzsüz yüzeyleriyle kalıcı güzelliği de temsil ediyor. Neredeyse mükemmel yuvarlak şekilleri ve göz kamaştırıcı parlaklıklarıyla tanınan Akoya İncileri’nin her biri; tarihi bir hikayesi ve benzersiz karakteriyle öne çıkıyor. 

Bu özel inciler Bernhard H. Mayer tarafından kendine özgü doğal oluşumu ve insan eliyle işlenen özel hikayesiyle sadece mücevher olmanın ötesine taşırken, kalıcı mirasın bir parçasına sahip olmayı da ifade ediyor. 

Bu kalıcı miras, Bernhard H. Mayer Pearl Icons Koleksiyonu’nda çarpıcı bir şekilde yakalanıyor. Bir işçilik başyapıtı olan Akoya İncileri’nin zamansız güzelliği farklı giyim stilleri ve tarzlarıyla da buluşabiliyor.  

İnci tutkunlarının rüyalarını süsleyecek olan bu özel koleksiyonu www.qnetturkiye.com.tr internet sitesinde bulabilirsiniz. 

Unutmayın, hayatın her anı bir inci, en parlak olanı seçmek sizin elinizde! 

Setin satış fiyatı: 77.600TL

PAYLAŞ