Kusursuz Makyajın Sırlarını Keşfedin

Writer: NYX Magazine

Date: 08/12/2023

PAYLAŞ

NARS, yeni koleksiyonlarını NARS İstinyePark mağazasında makyaj artisti Serhat Şen ve Hande Gülşen eşliğinde gerçekleştirdiği etkinlik ile tanıttı.  

Güzelliğin ilhamıyla hayat bulan, ikonik ve inovatif ürünleriyle makyaj severlerin vazgeçilmezi olan NARS, Hande Gülşen ve ünlü makyaj artisti Serhat Şen eşliğinde yeni koleksiyonlarının keşfedildiği ve kusursuz makyaj sırlarının aktarıldığı bir etkinlik gerçekleştirdi. 

NARS İstinyePark mağazasında gerçekleşen davette yetenekli makyaj artisti Serhat Şen, sihirli dokunuşları ve makyaj uygulamalarıyla davetlilerin cilt ve yüz tiplerine uygun makyaj tüyoları verirken, davetliler NARS’ın sürpriz fırsatları ile ışıltı dolu bir gün geçirdi.

Selin Öztarhan ev sahipliğinde gerçekleşen, Hande Gülşen ve Serhat Şen’in makyaj severlere eşlik ettiği davette; Banu Ilıcalı, Gökçen Arıkan, Selin İmer Ceceli’nin de aralarında bulunduğu pek çok davetli NARS ile cilt tiplerine ve yüzlerine en uygun makyaj ürünlerini keşfetti.

NARS’dan Işıltılı Makyajın Sırları

Ten ürünleri konusunda geniş ürün yelpazesiyle NARS, her cilt tipine uygun seçenekler sunuyor. Natural Radiant Longwear Foundation, 16 saate kadar dayanıklı yapısı ve doğal ışıltılı bitişiyle cilde doğal bir görünüm veriyor. İçeriğindeki Cilt Optimizasyon Kompleksi ile bu fondöten, zamanla dokuyu pürüzsüzleştirmeye ve iyileştirmeye yardımcı oluyor. Makyaj ve cilt bakımını bir arada sunan ışığın yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlayan “fotoğraf-dostu” bir formül olan Photochromic Teknoloji’ye sahip Light Reflecting Foundation, yenilikçi yaklaşımıyla kusurlu görünümü anında azaltırken, cildi pürüzsüzleştiriyor. Geniş spekturumlu SPF 30 PA +++ içeren hafif renkli nemlendirici Pure Radiant Tinted Moisturizer cildi UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı koruyor. İçeriğindeki kopara, daha sağlıklı görünen bir cildi doğal hücre yenilenmesini teşvik ederken, C vitamini türevi, hiperpigmentasyonun neden olduğu koyu lekelerin görünümünü sadece 4 hafta içinde azaltmaya yardımcı oluyor.

Aydınlık göz altları için NARS farklı formülasyonlu kapatıcı ve aydınlatıcı seçenekleriyle donuk bakışları ortadan kaldırıyor. Yüksek kapatıcılığa sahip etkisiyle Soft Matte Complete Concealer, koyu noktaları, göz altı halkalarını, kızarıklıkları ve ince çizgileri tüm gün süren yumuşak odaklı mat bir efektle gizliyor. İçeriğindeki Optimal Difuzyon Pudra sayesinde ışığı kırarak gün boyu cilde yansıyan ışığın tonu fark etmeksizin kusursuz bir görüntü sunuyor. Radiant Creamy Concealer, kusurları anında yok ediyor. İnce çizgileri ve kırışıklığı örterken, koyu halka ve yorgunluk görünümünü siliyor. Light Reflecting Eye Brigthener ise göz altı aydınlatma özelliği ile 24 saate kadar süren parlaklık sunuyor. Göz çevresinde aydınlık ve canlı bir görüntü yaratıyor. Light Reflecting Setting Powder ise içerdiği Fotokromik Teknoloji sayesinde ışığı yayarken, parlak görünen yumuşak mat bir bitiş sunuyor. Her ışıkta, her cilt tonu için mükemmel olan ve görünmez tonda olan bu pudra, cildi gözle görülür bir şekilde pürüzsüzleştiriyor.

Kusursuz bir ten makyajından sonra, NARS Afterglow Koleksiyonu, parıltılı dudaklar ve yanaklar için NARS’ın ikonik ve yeni tonlarını bir araya getirerek ışıltılı bir cilt sunuyor. Çizgilere dolmayan kusursuz ve ipeksi formülüyle Afterglow Liquid Blush, yanaklara doğal görünümlü bir ışıltı kazandırıyor. Sağlıkla parlayan cildi ortaya çıkarırken, ince yapısıyla yanaklarda gün boyu kalıcı bir etki sağlıyor. Baştan aşağı yenilenmiş formülü ve içeriğindeki çeşitli bakım yağlarıyla her sürüşte ipeksi yumuşaklık sağlayan Afterglow Sensual Shine Lipstick ise dudakta kadifemsi bir bitiş sağlıyor. Monoï Hydrating Complex teknolojisine sahip bu özel koleksiyon, içeriğinde bulunan doğal yağlar sayesinde dudaklara bakım deneyimi yaşatırken, göz alıcı bir parlaklık sunuyor.

Son dokunuş ise kirpikleri en yüksek hacmine kavuşturan NARS Climax serisi ile bakışlardaki cazibeyi ortaya çıkarıyor. Climax Mascara, ağırlık yapmayan uzun süre kalıcı formülüyle kirpikleri rahatça kaldırmaya yardımcı olurken, Climax Extreme Mascara ise XXXL kıvrımlı fırça ucu sayesinde kirpiklere tek katta anında mükemmel bir dolgunluk veriyor.

PAYLAŞ