Ayta Sözeri’nin Muhteşem Performansı İle Yeni Yıl Coşkusu

Writer: NYX Magazine

Date: 28/12/2023

PAYLAŞ

Ünlü şarkıcı Ayta Sözeri, 31 Aralık gecesi Elite World Grand Sapanca’da  sahne alacak.

Ayta Sözeri’nin muhteşem şarkıları ile eğlenen Elite World Grand Sapanca’nın misafirleri, gala yemeğinin lezzetli menüsü ile de 2024 yılına harika bir başlangıç yapacak.

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Grand Sapanca, muhteşem yeni yıl programı ile misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı Ayta Sözeri’nin sahne alacağı yılbaşı gecesiyle unutulmaz bir yılbaşı sizi bekliyor.

Elite World Grand Sapanca’da yeni yıl kutlaması, 31 Ocak Pazar akşamı saat 19.00’da özel bir kokteyl ile başlayacak. DJ performansının ardından Fatma Baba ve orkestrası, şarkılarıyla konukları yılbaşı gecesi atmosferine hazırlayacak. 2024 için geri sayım ise saat 23.00’te sahne alan Ayta Sözeri ile olacak. Elite World Grand Sapanca’nın konukları Sapanca’nın muhteşem doğası eşliğinde hafızalardan silinmeyen bir yılbaşı gecesinin tadını çıkarırken gala gecesi için usta şefler tarafından hazırlanan ziyafet menüsündeki özel lezzetlerle unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşayacak. Konserin ardından DJ performanslarıyla devam eden yılbaşı programı; gece çorbası, sucuk ekmek-kokoreç ikramı ve kamp ateşi ile son bulacak. Eğlenceli bir yılbaşı akşamının ardından Elite World Grand Sapanca’nın konukları, 1 Ocak 2024 sabahını özel bir brunch ile karşılayacak. 

Elite World Grand Sapanca yılbaşı programında çocuklar için de özel eğlenceler yer alıyor.  2023’ün son gününde saat 12.00’den itibaren çocuklar, Gymboree Kids Club’ın animatörleri eşliğinde interaktif oyunlar, yüz boyama etkinlikleri, mini disco, yeni yıl korteji, sinema saati gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle doğanın içerisinde eğlenceli bir yeni yıl tatili geçirecek. Kid’s Club etkinlikleri, 1 Ocak Pazartesi günü 10.00 – 18.00 saatleri arasında da devam edecek.

Tüm bunların yanında yeni yılı sağlıkla karşılamak için misafirler, konaklamaları süresince Fit Life Spa & Wellness’ın , pilates, spa, lagün gibi ruhlarını da dinlendirecek olan özel sağlıklı yaşam hizmetlerinden yararlanabilecek. Misafirler, Türkiye’nin ilk biyolojik göletinin yer aldığı Elite World Grand Spanca’da doğa yürüyüşleri yanında tenis kortu, basketbol sahası gibi alanlarda kaliteli zaman geçirip Adventure Park’ta ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi aktiviteleri deneyimleyebilecekler.

PAYLAŞ