İkonik markadan yepyeni bir deneyim: Brooks Brothers Brasserie

Writer: NYX Magazine

Date: 05/01/2024

PAYLAŞ

Brooks Brothers, 205 yıllık mirasını modern bir dokunuşla buluşturarak İstanbul Emaar Mall’da yepyeni bir deneyimin kapılarını aralıyor: Brooks Brothers Brasserie. Mağaza ve brasserie konsepti, toplam 270 metrekarelik bir alana yayılarak, markanın lüks ve zamansız tarzını gurme lezzetlerle bir araya getiriyor. Brooks Brothers Brasserie, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenleri eşsiz bir deneyime davet ediyor. 

Klasik Amerikan stilini özgün tasarım, üstün kalite ve el işçiliği ile modern şekilde yorumlayarak koleksiyonlarına taşıyan, ikonik parçaların yaratıcısı Brooks Brothers, markasına yepyeni bir sayfa ekledi. Marka, 205 yıllık tarih ve estetiğini bir araya getirerek gurme lezzetlerle harmanladığı Brooks Brothers Brasserie ile İstanbul Emaar Mall’da eşsiz bir deneyime ev sahipliği yapıyor. Mağaza ve brasserie konsepti, yarı açık alanda 270 metrekarelik geniş bir bölüme yayılıyor ve Brooks Brothers’ın lüks ve zamansız tarzını yansıtıyor. Özellikle dünyada bir ilk olan 60 metrekarelik brasserie alanı, özgün konsepti ve büyümeye hazır organizasyon ve altyapı modeliyle dikkat çekiyor. Brooks Brothers Brasserie, misafirlerini markanın iz bırakan atmosferinde bir moda ve lezzet yolculuğuna davet ediyor. Sevgililer Günü için de özenle hazırlanmış özgün lezzetleri ve sağlıklı alternatifleriyle çiftlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

El işçiliği, kalite ve gurme lezzetlerin buluşma noktası

Brooks Brothers Brasserie’nin tasarım detaylarında Amerikan kültürü, el işçiliği ve kalite ön planda tutuluyor. Mağazanın iç mekanında Brooks Brothers laciverti, altın ve gri detaylar, deri ve mermer kullanımıyla markanın estetik anlayışına vurgu yapılıyor. Ayrıca tabaklardan bardaklara kadar tüm detaylar da marka kimliğiyle bütünleşmiş tasarımlara sahip. Menüde özel dem bitki çayları, geniş kahve seçenekleri ve günlük kurgulanan özgün tatlı seçenekleri bulunuyor. İleri teknoloji aletleriyle donatılmış mutfağında hazırlanan lezzet dolu seçenekler içerisinde özenle tabaklanmış başlangıçlar, taze ve sağlıklı kaseler, besin değeri yüksek salatalar, Viyana Şinitzel, Fette, ağır ateşte Brisket gibi özel ana yemekler dikkat çekiyor. Ayrıca geniş kokteyl menüsü ile zengin içecek seçenekleri de öne çıkıyor. 

İstanbul ve İzmir’de yeni lokasyonlar

Marka, ilerleyen dönemde Brooks Brothers Brasserie’yi İstanbul ve İzmir başta olmak üzere, üç farklı lokasyonda daha açmayı planlıyor. Ayrıca, mağazaya bitişik olmayan restoran konseptinin de 2025’te hayata geçirilmesi hedefleniyor. Brooks Brothers müşterilerini, bu tarihi markanın ve ikonik yaşam stilinin bir parçası olarak tasarladığı yaşam alanını deneyimlemeye İstanbul Emaar Mall’daki mağazasına bekliyor. 

PAYLAŞ