Zamansız, Güçlü ve İkonik

Writer: NYX Magazine

Date: 05/01/2024

PAYLAŞ

Beymen Çanta 2023-24 Sonbahar/Kış sezonunda, yepyeni modellerle zenginleşen koleksiyonuyla mevsim görünümlerinin en şık tamamlayıcılarını sunuyor. Parlak ve mat derinin yanı sıra süet, kadife, gabardin gibi farklı dokularla güncellenen koleksiyon, özgün çizgisiyle dikkat çeken yeni tasarımlarla sezona taze bir soluk getiriyor. Beymen Çanta’nın zamansız ikonları ise mevsime özel renk paletiyle imaj tazeleyerek zirvedeki yerini bu sezon da koruyor.

Koleksiyonun ana tasarım grupları arasında yer alan Croco-Print, özel krokodil baskı tekniğiyle tasarlanan zarif siluetleriyle bordodan derin maviye, yeşilden siyaha uzanan renk paletiyle karşımızda. Baget modeli gündüzden geceye farklı stillere kusursuzca eşlik ederken, alışveriş çantası ‘tote’ ofis yaşamından şehir hayatına, tüm ihtiyaçlarınıza alan açıyor.

Beymen Çanta koleksiyonunun vazgeçilmezlerinden Milano ailesi; kiremit, vizon, taş ve siyah renk seçeneklerindeki mini omuz çantası ve baget formuyla bu sezon daha da genişliyor. Rafine tasarım diline övgülerini sunan Milano, minimal formları ve çizilmeyi önleyen özel apreli derisiyle uzun yıllar görünümlerinize eşlik ediyor.

Bu sezon koleksiyona yeni katılan Raw ailesi; mat dokusu, net formları ve kalın askıların getirdiği modern çizgisiyle özgün bir duruşa sahip. Kapaklı omuz çantası ve çapraz olarak kullanılabilen kutu formuyla öne çıkan Raw, Beymen Çanta’nın çağdaş sokak stillerini sofistike bir dokunuşla tamamlayan yeni favorilerinden.

Süet ve kadife doku alternatifleriyle Sonbahar/Kış trendlerinin önemli yansımalarından biri olan Flotter tasarım grubu ise koleksiyonda siyah, kiremit ve vizon renk alternatifleriyle yer alıyor. Farklı form ve boyutlarda şık omuz çantaları sunan Flotter, kalıpları reddeden soft hatları ve zincir askılı modeliyle çok yönlü bir karakter takınarak farklı okazyonlara kusursuzca eşlik ediyor.

Beymen Çanta 2023-24 Sonbahar/Kış koleksiyonu, Beymen’lerde ve  www.beymen.com adresinde keşfedilmeyi bekliyor.

PAYLAŞ