Kayak Stilinin Adresi

Writer: NYX Magazine

Date: 07/01/2024

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü markalarınpistlerin zorlu koşulları için performans ve fonksiyonelliği    bir araya getiren kayak tulumları, kar botları, kayak pantolonları, farklı renk ve dokulardaki dış giyim alternatifleri BEYMEN’lerde ve www.beymen.com’da modaseverlerle buluşuyor.

Kayak pantolon ve tulumlarıyla sofistike Fransız stilini pistlere taşıyan Fusalp,  yüksek performanslı kayak montlarıyla Yves Salomon bu kış zirvedeki stilinizi tamamlıyor. 1969 yılında St. Moritz’de kurulan Jet Set, fonksiyonel kayak tulumları ve pantolonlarıyla sezona tarz katıyor. -20 dereceye kadar üstün koruma sunan montlarıyla Canada Goose, farklı renk ve modellerdeki yenilikçi puf montlarıyla Herno ve Moncler, yüksek performanslı ürünleriyle The North Face kayak stiline modern ve sofistike bir dokunuş katıyor.

Göz alıcı neon renklerden, slogan baskılı modellere uzanan kayak botlarıyla Rossignol, Dalbello ve Roxa, kış soğuklarına meydan okuyan kar botları ile  Moon Boot, Asolo, Jack Wolfskin ve Moncler’in de aralarında yer aldığıdünyaca ünlü markalar unutulmaz bir kayak deneyimi için BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizi bekliyor. 

PAYLAŞ