Sevgilier Gününde Işıldayın

Writer: NYX Magazine

Date: 18/01/2024

PAYLAŞ

Doğadan ilham alan Origins, Sevgililer Günü’nde yorgun ciltlerin sağlıkla ışıldaması için geliştirilmiş GinZingTM ailesiyle güzellik meraklılarını büyülemeye devam ediyor. 

Origins, cilt bakımında doğal güzellik arayanların vazgeçilmezi olan GinZingTM ailesi ile Sevgililer Günü’nü enerjisiyle karşılıyor. Origins GinZingTM ailesi, doğadan ilham alan yenilikçi formüller ve canlandırıcı etkisiyle aşkın kutlandığı bu özel günde cilt bakımınıza canlılık katacak! 

ORIGINS GINZINGTM AİLESİ

GinZingTM Canlandırıcı Jel Nemlendirici: 72 saat nemlendirici özelliğe sahip GinZingTM Canlandırıcı Jel Nemlendirici cildi neme doyurur. İçeriğindeki Hydra-HugTM Teknolojisi, nemi cilde hapsederek kalıcı ve sağlıklı bir nemlendirme sağlar. Kafein, C Vitamini, Niasinamid ve Panaks Ginseng  ile cildi canlandırarak doğal ışıltısını destekler, donuk ve yorgun cildi tazeler. Enerjik bir görünüm sağlar.

GinZingTM C Vitamini & Niasinamid İçerikli Göz Kremi: Panaks Ginseng ve kafein içeren güçlü formülü, daha sağlıklı ve daha aydınlık görünen bir göz çevresi için çalışırken C vitamini ve Niasinamid ise ciltteki doğal hücre enerjisini artırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki aydınlatıcı mineral pigmentler göz altı bölgesini anında aydınlatırken portakal kabuğu özü ise göz çevresindeki şişkinliği gidermeye yardımcı olur. Hyalüronik asit ve kahve çekirdeği yağı sayesinde hassas göz altı bölgesini yoğun şekilde nemlendirir. 

GinZingTM Ultra Hydrating, Energy-Boosting Cream: Son derece zengin dokuya sahip bu krem kuru ya da aşırı kuru cildi doğal Kafein ve Ginseng içerikleriyle canlandırarak enerji verir. 72 saat boyunca cildin nem seviyesini destekler. 

GinZingTM SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer: Tek adımda cilde nem, enerji, ton eşitleme ve güneş koruması sağlamak çok kolay! Bu muhteşem nemlendirici içeriğindeki Kafein & Panax Ginsengi sayesinde cildin nem ve enerji seviyesini anında arttırır. Aynı zamanda SPF40 güneş koruması sağlar. Uygulandığı anda ciltle uyumlu bir tona dönüşerek cilde hafif renk verir ve aydınlık bir görünüm kazandırır.

PAYLAŞ