Fark Yaratın

Writer: NYX Magazine

Date: 19/01/2024

PAYLAŞ

“Almost Lipstick” Black Honey ve Pink Honey ile Sevgililer Günü’nde farkı yaratan siz olun! Tek ürün, tek renk ama herkeste farklı görünen bu rujlar, doğal bir görünüm yakalamak isteyenlerin favorisi olacak!

Clinique’in ikonik rujları Black Honey ve Pink Honey, herkeste farklı bir görünüme sahip. Black Honey ve Pink Honey ile fark seninle ortaya çıkıyor. Güzelliğini ortaya çıkarmak, fark yaratmak ve farklılıklarını ifade etmek için Black Honey ve Pink Honey bu Sevgililer Günü için vazgeçilmezin olacak!

Almost Lipstick Black Honey ve Pink Honey, hafif parlak ve yarı transparan bir bitişe sahip formülüyle dudaklarınızın doğal rengi ile bütünleşerek kendi dudak alt tonunuza en uygun rengi ortaya çıkarıyor. Doğal tonları ve besleyici formülüyle her cilde uyum sağlayarak doğal güzelliği ön plana çıkarmayı hedefleyen Black Honey ve Pink Honey, bitişinde verdiği renklere göre ayrılıyor. Black Honey siyah dut/ vişne rengine daha yakın bir bitiş sağlarken Pink Honey pembe rengine yakın bir görünüm sağlıyor. Bu dokunuş ile kişiye özel bir deneyim sunan Almost Pink Honey ve Black Honey, 

Tek kat uygulandığında şeffaf bir görünüm sunan Almost Lipstick Black Honey ve Pink Honey, kat kat uygulandığında ise kolayca daha yoğun bir renk elde etme fırsatını sunuyor. Sevgililer Günü’nde kendini ya da sevdiklerini şımartmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bu iki benzersiz ürünü tek başına, dudak kalemi üstüne veya başka bir rujun üstüne uygulayabilirsiniz.

PAYLAŞ