Sevgililer Günü’nü Cullinan Belek Stili ile Unutulmaz Kılın

Writer: NYX Magazine

Date: 21/01/2024

PAYLAŞ

Cullinan Belek, Sevgililer Günü’nde sevgisini ifade etmek ve beraber unutulmaz anlar paylaşmak isteyen seçkin konuklarını bekliyor! Isıtmalı havuzlar ile huzurlu vakitler geçireceğiniz, dünyaca ünlü şeflerin ellerinden çıkan romantik akşam yemekleri ile gecenizi taçlandıracağınız unutulmaz Sevgililer Günü’nü Cullinan Belek stili ile yaşamaya davetlisiniz!

Cullinan Belek eşsiz panoraması, zamanı yavaşlatan atmosferi ile Sevgililer Günü’nde romantik anlarınıza eşlik edecek. Cullinan Belek’in benzersiz C’Espace Spa’sında, günlük yaşamın stresinden uzaklaşarak keyifli bir spa deneyimi yaşayabilir, ısıtmalı havuzlarda kış güneşinin sıcaklığını hissederken, sevgiliniz veya eşinizle birlikte keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Cullinan Belek’in özel alacarte restoranlarında dünya mutfaklarının en özel lezzetlerini keşfederek romantik bir akşam yemeği ile gününüzü sonlandırabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte unutulmaz anlar biriktirirken, Cullinan Belek stili romantizmin tadını çıkarın.

Kış Güneşinin Keyfini Çıkarmak İsteyen Çiftler İçin Isıtmalı Havuzlar 

Sevgililer Günü’nde Cullinan Belek’in ısıtmalı havuzlarında Akdeniz’in ılık kış güneşini teninizde hissederek sevgilinizle keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Odanızdan bir adım uzakta sizi bekleyen sımsıcak Swim-Up havuz, C’Espace Spa’nın doğal gün ışığı aydınlanan kapalı havuzu ve ılık kış güneşini selamlayabileceğiniz ısıtmalı açık havuzu sizleri bekliyor!

PAYLAŞ