Swarovski Creators Lab, Marina Raphael ile Bir Araya Geldiği Koleksiyonu Tanıttı

Writer: NYX Magazine

Date: 22/01/2024

PAYLAŞ

Teknik ve yaratıcı ustalığın mirasını onurlandırmak için güçlerini birleştiren Swarovski Creators Lab ve Marina Raphael, mükemmeliyet ve kalite tutkusuyla tasarlanmış kristallerle kaplı el çantalarından oluşan Sevgililer Günü koleksiyonunu sunuyor.

Swarovski’nin pop kültürü etkileme konusundaki zengin geçmişini, Swarovski Creators Lab, yaratıcılığı ödüllendirerek ve hem genç hem de deneyimli sanatçıları destekleyerek sürdürüyor.

Swarovski Creators Lab’in Marina Raphael ile gerçekleştirdiği koleksiyonu, Raphael’in temel bir aksesuarın nasıl görünmesi gerektiğine dair felsefesine dayanarak oluşturuluyor. Markanın kurucusu Marina Raphael bu iş birliği ile ilgili, “Bir çanta işlevsel değilse işe yaramaz; ancak yoğun ve modern kadınlar için düşünülmüş pratik bir aksesuar, sadık bir müşteri kitlesi yaratmanın anahtarıdır. Üstün ustalık becerimizle büyük ölçüde form, işlevsellik ve kaliteye odaklanıyoruz, bu nedenle yaratıcı olmak için kusursuz bir temele sahibiz. Swarovski Creators Lab ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, verilebilecek en güzel örnektir.” diyor.

Marina Raphael’in Swarovski Creators Lab ile gerçekleştirdiği koleksiyonunun yıldız parçası olan Mikro Stella Çanta, pembe ve mavinin pastel tonlarını göz kamaştıran parıltılı bir beyaz ile tamamlıyor. Süet ve napa deri materyalleri ile tasarlanmış olan bu mini çanta, ışıl ışıl ışıldayan farklı boyutlardaki Swarovski kristalleri ile zarif bir şekilde süsleniyor. Mikro Stella Çanta, içinde yer alan napa deri askı ile clutch’tan omuz askılı çantaya kolaylıkla dönüşerek her tarza uyum sağlıyor.

 Swarovski koleksiyonunun tamamını mağazalarda ve swarovski.com adresinde bulabilirsiniz.

PAYLAŞ