Zamansız Şıklık

Writer: NYX Magazine

Date: 05/02/2024

PAYLAŞ

Global moda markası DeFacto, tüm zamanların vazgeçilmez tasarımlarını “Zamansız Moda” koleksiyonunda bir araya getiriyor. 

DeFacto’nun zamansız şıklık sunan yeni kapsül koleksiyonu ‘Zamansız Moda’, her kadının gardırobunun olmazsa olamaz parçaları hayal edilerek tasarlandı. İlhamını siyah beyaz ve doğal tonların uyumlu karakterinden alan kapsül koleksiyon, her zaman şık ve trend kalarak modaya meydan okuyor.

Eforsuz stil kodunun anahtar parçası olan basic üstlere sezonun trendi olan yelek setler eşlik ediyor. Vücudu saran elbiseler ve her ortamın starı blazer ceketler ise gündüzden geceye şıklık sağlıyor. Minimal, sofistike ve yüksek kalite standartları ile tasarlanmış her parça; uzun süre kullanım vaat ediyor. Kapsül koleksiyonun en önemli özelliği olarak öne çıkan mevsimsiz kıyafetler, yılın her döneminde şık kombinler sunuyor. DeFacto’nun kapsül koleksiyonu mevsimsiz, zamansız ve modern tavrıyla bireysel yorumlara özgürlük tanırken kombinlerinde farklılık yaratmayı seven karakterlere göz kırpıyor!

DeFacto’nun Zamansız Moda Koleksiyonu ve tüm ürünleri www.defacto.com web adresinde, mobil uygulamasında ve mağazalarında keşfedilmeyi bekliyor.

PAYLAŞ