SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE TATLI BİR HEDİYE: BEYMEN CHOCOLATE

Writer: NYX Magazine

Date: 06/02/2024

PAYLAŞ

Lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen, üstün kalite anlayışı ve sofistike yaklaşımını artizan çikolataları ile gastronomi dünyasına taşıyor. Organik kakao çekirdeklerinden “Bean to Bar” konsepti ile üretilen Beymen Chocolate, 14 Şubat’ta sevdiklerinize hediye edebileceğiniz dört farklı koleksiyon sunuyor. 

Kutlamaya değer lezetlerden oluşan “Celebration”da hibiskus ve frambuaz gibi egzotik tatlar öne çıkıyor. Gelenekten yeniliğe uzanan lezzetlerle dolu “İstanbul” ise badem ezmesi, Antep fıstığı gibi geleneksel lezzetlerimizi çikolata ile buluşturuyor. “Noir”, bitter kakaonun kadifemsi yoğunluğuna adanmış tarçınlı, mürdüm erikli çikolatalar ve portakal şekerlemelerinden oluşuyor. “Joy of Fruits” seçkisi ise taze ve kurutulmuş meyvelerle bir araya gelen leziz çikolata çeşitleriyle damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor.

Sevgililer Günü’nde en tatlı anlarınıza eşlik edecek Beymen Chocolate çeşitleri, farklı gramajlardaki özel ambalajlarıyla Beymen Zorlu Center ve Beymen.com’da lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.

PAYLAŞ