14 Şubat Eğlenceniz Greek Müziğin Kraliçesi Göknur’dan

Writer: NYX Magazine

Date: 07/02/2024

PAYLAŞ

20 yıllık deneyimiyle Beyoğlu’nun en kaliteli ve lezzetli mezelerini sunan Zarifi Restaurant, 14 Şubat’ta sevgililere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Zengin Greek ve Türkçe repertuvarı, geniş orkestrası ve bitmeyen enerjisiyle Göknur, sevgililere aşk dolu parçalar seslendirirken, Zarifi’nin unutulmaz lezzetlerinin ve şık atmosferinin tamamlayacağı romantik bir eğlence sizi bekliyor.

Sevgililer Günü’nde aşkın en güzel notaları, Zarifi’nin şıklığıyla buluşacak. Greek müziğin kraliçesi Göknur, çarşamba akşamı Zarifi sahnesinde aşk dolu şarkılarıyla sevgililere unutamayacakları bir 14 Şubat yaşatacak. Menüsündeki zengin kültürel değerleri yansıtan lezzetli mezeleri, 1800’lü yılların sonlarında yapılmış tarih kokan binasının sunduğu romantik atmosferi ve kaliteli eğlencesiyle Zarifi’de sevgilinizle özel bir gece geçirebilirsiniz. 

Sahne performansıyla büyüleyecek

20 yıldır misafirlerine lezzeti, kaliteyi ve eğlenceyi bir arada yaşatmak ilkesiyle hareket eden Zarifi, Sevgililer Günü’nü de sizin için ölümsüzleştirecek. Hem Türkçe hem Greek geniş repertuvarının yanı sıra muhteşem sahne şovuyla da izleyicileri büyüleyen Göknur, 14 Şubat’ta aşk parçalarıyla sevgilileri romantik bir yolculuğa çıkaracak.

Bir Beyoğlu Klasiği olarak akıllara kazınan Zarifi’de; zarif bir yemek, sıcak bir sohbet ve romantik bir eğlence yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

PAYLAŞ