SEVGİLİLER GÜNÜ’NE JAPON MUTFAĞI DOKUNUŞU

Writer: NYX Magazine

Date: 08/02/2024

PAYLAŞ

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile bilinen Roka İstanbul, çiftleri unutulmaz bir Sevgililer Günü kutlamasına davet ediyor. 14 Şubat’a çağdaş bir Japon dokunuşu ekleyen Roka İstanbul, bu romantik güne özel sunduğu lezzetlerle temsilcisi olduğu zengin mirası selamlıyor.

Roka’ya özel reçeteleriyle tatlılarda Raspberry tamago ve içeceklerde Ichiyo’s Daisy kokteyli renklenen 14 Şubat akşamı, kırmızı balon dekorasyonları ile taçlandırılacak. Floral, tatlı meyveli ve zarif bir karışım olan Ichiyo’s Daisy, adını ilk Japon kadın roman yazarı Higuchi Ichiyo’dan alıyor ve Sevgililer Günü’ne bu özel ismin havasını getiriyor. Klasik Daisy’i Japon tarzında kuru curacao bazlı parfait d’amour ile farklılaştıran bu reçete tatlı ve ekşinin ideal bir karışımını sunuyor.

14 Şubat’ı Roka İstanbul’u tanımlayan kendine özgü ve sıcak atmosferde geçirmek ve özel lezzetlerin yanında Roka İstanbul menüsünü deneyimlemek isteyenler, Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka’da, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamı ile özel bir deneyim yaşayacak. Sevgililer Günü’ne özel lezzetlerin yanında Roka’nın 20. Yılına özel ikonik lezzetlerin yer aldığı menüyü de deneyebilecek. 

PAYLAŞ