Cilt Kusurları Karşıtı A.H.A İçeren Peeling Etkili Serum

Writer: NYX Magazine

Date: 09/02/2024

PAYLAŞ

Günlük cilt bakımında etkili ürünler sunan Eau Thermale Avène, lekelerin, gözeneklerin ve izlerin görünümünde azalmaya yardımcı olmak için geliştirdiği Cleanance Serum ile cildi pürüzsüz ve yenilenmiş bir cilt etkisi sunuyor.

Cleanance Serum, içeriğindeki doğal asit ikilisi olan Laktik ve Süksinik asit kombinasyonu sayesinde, salisalik asitten 1,5 kat daha etkinlik sunuyor.  Bu sayede %5’lik konsantrasyonu ile cilde nazikçe peeling yapıyor ve keratolitik etkisi sayesinde hücre yenilenmesini uyarıyor. Aynı zamanda tüm Avène ürünlerinin ve Clenanace Serum’ un içeriğinde de bulunan Avène Termal Su ile cildi yatıştırıyor, rahatlatıyor ve ferahlatıyor.

İlk kullanımdan itibaren on gün gibi kısa bir sürede “yenilenmiş bir cilt” etkisi ile günden güne izlerin ve kusurların görünümünün azalmasına yardımcı oluyor.

Günlük bakım kreminizi uyguladıktan sonra sabah ve/veya akşam temiz ve kuru cilde günde bir veya iki kez yüz, boyun ve dekolte bölgesine kullanılabilirken aynı zamanda tek başına da kullanılabiliyor.

Cleanance Serum pratik günlük kullanımıyla cilde kısa sürede etki ederek günlük bakım sağlıyor. Cildin görünümünde canlı, parlak ve daha pürüzsüz etkin bir rol oynuyor. Üstelik %99 doğal ve vegan!

PAYLAŞ