Spor ve Deneyimin Buluşma Noktası

Writer: NYX Magazine

Date: 13/02/2024

PAYLAŞ

Yenilikçi bakış açısı ile deneyim mağazacılığını bir adım ileri taşıyan Boyner, spor ve performansı öne çıkaran yepyeni mağaza konsepti Boyner Dynamic ile spor severlere zengin marka ve ürün seçkisi sunuyor. Mevsime dinamik bir başlangıç yapmak isteyenler, Boyner Dynamic mağazalarındaki dünyaca ünlü spor ve outdoor markalarının en özel parçalarını keşfederken aktif yaşama dair farklı deneyimler yaşama fırsatı buluyor. 

Dünyadaki aktif yaşam trendlerinin yükseldiğini gösteren araştırmalardan da yola çıkarak hayata geçirilen Boyner Dynamic mağaza konseptinde, aktif yaşamı ve sporu hayatının merkezine alanlar için fonksiyonel parçalar bulunuyor. Spor yapanların ya da günlük giyimde sportif bir görünüm tercih edenlerin kullanacağı parçaları geniş bir seçki ile sunan Boyner Dynamic mağazalarında 40 marka ve 4000’den fazla ürün yer alıyor.  

Mall of İstanbul ve Cevahir AVM’nin yanı sıra Antalya Terracity AVM’de bulunan Boyner Dynamic mağazalarında dünyaca sevilen spor ve outdoor markalarının doğa yürüyüşü, koşu, basketbol, futbol, yoga ve pilates gibi farklı spor dallarına yönelik performans odaklı ürünleri yer alıyor. Ayrıca, bu markaların sadece Boyner Dynamic mağazalarına özel koleksiyonları da spor tutkunlarını bekliyor. Su geçirmeyen, hareket özgürlüğü tanıyan, esnek, hafif veya ısı yalıtımlı özel spor giyim parçaları, Boyner Dynamic’te spora ilk adımı atan veya yüksek motivasyonla aktif spor yapanları bekliyor. 

Teknolojisiyle öne çıkan markaların yanı sıra farklı spor dalları için performans odaklı seçkilere de yer veren Boyner Dynamic, herkesi hareketli bir yaşama davet ediyor. 

PAYLAŞ