Sağlıklı Zayıflama İçin Psyllium, Dondurularak Kurutulmuş Limon ve Çilek Tozu ile Birleşti

Writer: NYX Magazine

Date: 14/02/2024

PAYLAŞ

Sağlıklı zayıflama için Psyllium, dondurularak kurutulmuş limon ve çilek tozu ile birleşti

Karnıyarık otu tozunun limon ve çilek tozu ile birleştiği yeni formülü ile dilediğiniz her yerde sadece su ile karıştırıp öğününüzü hazırlayabilir tokluk sürenizi uzatırken sindirim sisteminizi destekleyebilirsiniz…

Bütünsel sağlık ve sağlıklı kilo verme profesyoneli TheLifeCo Shop, günde en az birkaç kere suyla ya da yemeklere karıştırılarak alınan Karnıyarık Otu Tozu’nu (Psyllium) sadece su ile karıştırılıp kullanımının kolaylaşması için dondurularak kurutulmuş limon ve çilek tozu ile birleştirdi.

Sağlık ve kilo vermek, bağırsak yoluyla toksin atımını hızlandırmak isteyenler, sindirim problemlerini en aza indirmek isteyenler, yeterli lif tüketmeyenler, karnı sıklıkla acıkanlar, tokluk süresini uzatmak isteyenlerin hayatlarının vazgeçilmesi haline gelen Karnıyarık otu tozu (psyllium) şimdi dondurularak kurutulmuş limon ve çilek tozu barındırıyor.

Yeni formül ile tokluk-açlık dengesini sağlamak için Limonlu ve Çilekli Organik Psyllium tozunu sadece su ile karıştırıp tüketmek yeterli! Direkt su ile karıştırılarak tüketilebileceği gibi dilerseniz de taze sıkılmış meyve veya sebze sularına da ekleyerek de tüketebiliyorsunuz.  

TheLifeCo Organik Psyllium İçecek Tozu Nedir?

Lif içeriği yüksek gıdalar tüketmek dengeli bir yaşam için önemlidir. Ancak hızlı ve yoğun tempolu hayatımız, yeterli miktarda lifli gıda tüketmemizi zorlaştırabilir. Yüksek lifli Psyllium yiyecek ve içeceklere hızla kalınlık ve yoğunluk kazandırır. Herhangi bir sıvıya psyllium eklediğinizde, karışımı çok karıştırmadan hızlı bir şekilde içmelisiniz. Psyllium tozu’nu meyve ve sebze suları, yoğurt, yulaf ezmesi ve smoothielerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

TheLifeCo Organik Psyllium – Karnıyarık Otu Limonlu ve Çilekli İçecek Tozu 15li Kutu (6g x 15 adet) fiyatı: 364.90 TL

PAYLAŞ