Patili Dostlarınız Çok Daha Sağlıklı ve Mutlu Olsun Diye

Writer: NYX Magazine

Date: 19/02/2024

PAYLAŞ

Lider pet supplement markası Biofeline’in kedi ve köpekler için özel geliştrdiği Probiyotik Sıvı &Tablet, patili dostlarımızın bağırsak florasını probiyotiklerle destekleyerek daha güçlü bir sindirim sistemine sahip olmalarına yardımcı olur. Patili dostlarımız ayrıca Biofeline Probiyotik Tablet içeriğindeki enzim sistemi destekleyicileri ve prebiyotikler ile daha dengeli sindirim sistemine, biyotin ve çinko ile sağlıklı deri ve tüylere kavuşur.  

Beslenme alışkanlıklarına bağlı, insanlarda olduğu gibi patili dostlarımızın da bağırsak florasında sorunlar yaşanabilir. Doğal ortamlarında farklı besinler tüketen canlılar bağırsak florası ve sindirim sistemi için gereken probiyotikleri karşılayabilirken evlerde tek düze beslenen can dostlarımızda bu ihtiyaçların dışarıdan takviye edilmesi gerekir. Veteriner hekim gözetiminde, patili dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarına uygun, doğal içerikli ürünler geliştiren Biofeline, yeni ürünü Probiyotik Sıvı veya Tablet formu  ile patili dostlarımız için gereken probiyotikleri karşılayarak onların sindirim sistemini ve bağırsak sağlıklarını güçlendirir.  

Evcil hayvanların enfeksiyonlara karşı direncini artırır 

Biofeline Probiyotik Sıvı veya Tablet, can dostlarımızın bağırsak florasını dengeler, bağırsaklardaki sağlıklı bakteri dengesini koruyarak sindirim sorunlarının önlenmesine veya hafifletilmesine katkı sağlar. Kedi ve köpeklerin sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Sağlıklı bir sindirim sistemi, bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur böylece evcil hayvanların enfeksiyonlara karşı direncini artırır. Kabızlık ve ishal gibi sindirim sitemi sorunlarının tedavisine yardımcı olur. Sindirim sistemi ve beyin arasındaki bağlantı doğrultusunda stres ve anksiyetenin azaltılmasına imkan tanır. Özellikle sindirim sistemi gelişmemiş yavru kedi ve köpeklerin bağırsak sağlığını destekleyerek sindirim sorunlarını önler, sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmalarını sağlar. İçeriğindeki biyotin ve çinko, kedi ve köpekleri sağlıklı bir deri, canlı ve parlak tüylere kavuşturur. Mamaya eklenerek veya oral yolla kolayca kullanılır. 

PAYLAŞ