GASTRONOMİ VE SANAT DOLU BİR HAFTA SONU 

Writer: NYX Magazine

Date: 19/02/2024

PAYLAŞ

Bayou Villas’da düzenlenen ‘Bayou Escape’ etkinliğinde sanat ve gastronominin iç içe yaşandığı benzersiz bir hafta sonuna imza atıldı.

16 – 18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Bayou Escape etkinliğine katılan davetliler, şehrin yorucu hayatından uzaklaştıkları üç gün boyunca üst düzey konfor ve lüksün birleştiği Bayou Villas’da benzersiz bir tatil deneyimi yaşadılar. Etkinliğin ilk gününde Tirmis Restaurant’ın özel lezzetleri eşliğinde gerçekleşen tanışma yemeğinin ardından Bayou Villas’ın özgün ve şık odalarında konaklayan davetliler, etkinliğin ikinci gününde, yeme ve içme uzmanı Oğul Türkkan eşliğindeki ‘Pernod Ricard Daveti ’nde birlikte keyifli anları paylaştılar. İkinci gün akşamında davetliler, Executive Şef Özkan Şen ve ekibi tarafından hazırlanan özel menü eşliğinde,  özel eşleştirmelerin yapıldığı yemekte, Mustafa Çamlıca’nın anlatımı ile lezzet dolu anlar yaşadılar.

Bayou Villas Koleksiyonu’nda yer alan 25 sanatçıya ait 250 sanat eseri ile davetliler sanatla dolu bir hafta sonunun keyfini çıkardılar. Bayou Escape etkinliği boyunca davetliler, taze, doğal ve yerel malzemeleri ustalıkla yorumlayan şeflerin birbirinden özel lezzetlerini sunduğu Tirmis, Weik A’la Carte Restoran, Kuyu Restoran, Zestful Bazaar ve Secret Grill’in büyüleyici ortamlarında kusursuz bir lezzet şöleni yaşadılar. 

Bayou Villas’da Her Mevsimde Tatil Keyfi 

Akdeniz’in mavisiyle buluştuğunuz sadece size özel yaşam alanlarından oluşan özgün, şık ve ultra konforun sunulduğu Bayou Villas’da tatil dört mevsim yaşanıyor. Bayou Villas; benzersiz bir gastronomi deneyimi sözünü verdiği tatil anlayışına sanatı da ekleyerek tatil deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Günün her anını keyifle değerlendireceğiniz pavilionlarında ve size özel havuzlarda kusursuz hizmet eşliğinde yıl boyunca tatilin adresi olmaya devam eden Bayou Villas, misafirlerine aynı zamanda Lara Barut Collection’ın sunduğu tüm ayrıcalıkların keyfini diledikleri an sınırsızca çıkarabilme imkânı da sunuyor. 

PAYLAŞ