2024 Spor Modası Renkli ve Rahat

Writer: NYX Magazine

Date: 28/02/2024

PAYLAŞ

2024 yılının renk ve moda trendlerinde rahatlık ve işlevsellik ön plana çıkıyor. Hem günlük hayatta hem de özel anlarda konforlu bir moda trendi hakimken, renk tonlarında ise yumuşak pastel tonları, mavi, vişne kırmızı ve açık şeftali gibi renkler dikkat çekiyor.

2024 Pantone renginin açıklanmasıyla birlikte yeni sezonda modadan dekorasyona hangi renk ve trendlerin kombinleri süsleyeceği belli oldu. Pantone’a göre 2024 yılının baskın rengi olarak seçilen Peach Fuzz (şeftali tüyü) rengi, doğadan ilham alan tonlarıyla kombinlere etkileyici bir güzellik katarken, bu renk tonlarına ait minimal ve rahat parçalar da konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Kullanıcı dostu ve şehrin dinamizmine uyum sağlayan çağdaş tasarımlarıyla, çok yönlü ürünler geliştiren Comeup, yeni yılın moda trendlerine geniş renk skalasına sahip rahat ve fonksiyonel tasarımları ile eşlik ediyor.

Klasik ve spor tarz bir araya geliyor

2024 moda trendlerine cesur ve canlı renklerin yeni bir soluk getirdiğini söyleyen Comeup Marka Direktörü Fatma Kaya, “Moda dünyasında her dönem bambaşka trendler kendini gösterirken, 2023’ü yenilikçi, özgün ve ilgi çekici görünümlerle geride bırakıyoruz. 2024 yılının moda trendlerini ise kısa bir süre önce gerçekleşen New York, Milano, Paris ve Londra Moda Haftaları’nda, lüks moda devlerinin 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonları belirlemiş oldu. Bu koleksiyonlardan yola çıkarak, 2024 yılında klasik ve spor tarzın buluşturulduğu kombinlerin ağırlıkta olacağını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra, farklı dokuların bir araya getirildiği kombinlerin ve asimetrik kesimlerin dikkat çektiği 2024 moda trendlerinde; ‘owersized’ parçalar, metalik veya payet ışıltıları, peluş ve kadife gibi kıyafetler de öne çıkıyor” diye konuştu.

Her an her yerde konforlu ve şık hissettiriyor
Comeup olarak koleksiyonlarını moda trendlerine göre şekillendirdiklerini belirten Kaya, şöyle konuştu: Şıklık ve konfor, 2024 modasının belirleyici unsurları arasında parlıyor. Gardıroplara hâkim olacak bu trend, hem günlük hayatta hem de özel anlarda rahatlık ve işlevselliği bir araya getiriyor. Bu trendleri benimseyen geniş ürün portföyümüz ile tüketicilerimizi her an her yerde hem konforlu hem de şık hissettirecek tasarımlar sunuyoruz. Hareket özgürlüğünü ve rahatlığı ön planda tutan tasarımlarımız günlük koşuşturmanın içinde de, özel anlarda da stilinizden ödün vermeden özgürce hareket etmeyi sağlıyor. Ayrıca, her zevk ve ihtiyaca yanıt veren renklere sahip ürünlerimiz, tüm kombinlere de kolayca uyum sağlıyor”

PAYLAŞ