NYX Professional Makeup & Cardi B’nin İlk Reklam Filmi Big Game’de Gösterildi

Writer: NYX Magazine

Date: 29/02/2024

PAYLAŞ

Amerika’nın #1 numaralı dudak parlatıcısı markası* NYX Professional Makeup, Cardi B ile iş ortaklığını spor ve popüler kültürü beraber harmanladığı yeni reklam filmiyle gerçekleştirdi 

NYX Professional Makeup, dünyaca ünlü yıldız Cardi B’nin rol aldığı ilk Big Game reklam filmini 11 Şubat Pazar günü yayınladı. Grammy ödüllü ve NYX Professional Makeup’ın uzun süredir hayranı olan Cardi B, kampanya ile ilk güzellik iş birliğini gerçekleştiriyor. 

“NYX Professional Makeup liseden beri kullandığım bir marka ve bu yüzden bu kampanya için onlarla iş birliği yapmak çok özel,” diyen Cardi B, “NYX Professional Makeup her zaman en iyi, erişilebilir ürünleri üretti ve bu nedenle hala onları kullanmaya devam ediyorum. Bu ikonik denebilecek komiklikteki reklam filmini çekerken çok eğlendik ve herkesin görmesi için sabırsızlanıyorum.”

NYX Professional Makeup’ın reklamı, geleneksel erkek egemen futbol endüstrisine Cardi B ve güçlü kadınları öne çıkararak meydan okuyor. Markanın son viral ürünü dudaklara dolgun görünüm veren yüksek pigmentli dudak parlatıcısı Duck Plump’ın yer aldığı reklam, mizahi bir bakış açısıyla erkek kalıplarını tersine çevirmeyi hedefliyor. Reklam filmi, Duck Plump Dudak Parlatıcısı’nın dolgunlaştırıcı etkisini esprili bir şekilde sunarak izleyicileri güldürmeyi amaçlıyor.

Eğlence dünyasındaki güçlü ortaklıklarıyla tanınan NYX Professional Makeup, ilk olarak Cardi B’nin yer aldığı kampanya fragmanını yayınladı. Ardından 30 saniyelik versiyon Big Game’in ikinci yarısında yayınlandı ve daha uzun bir versiyonu markanın sosyal medya kanallarında paylaşıldı.

Denee Pearson, NYX Professional Makeup Küresel Marka Başkanı, şunları söyledi: ‘’NYX Professional Makeup’ın kökleri eğlenceye dayanır. 25. yılımız için tarih yazmak istedik ve ilk Big Game reklamımızı ve ünlü ortaklığımızı gerçekleştirmek istedik. Güçlü kadınları kutlarken, cesur ve renkli şekilde tasarlanmış bu üst düzey eğlence içeriğini oluşturarak büyük bir adım attık. Cardi B gibi hem büyük bir makyaj tutkunu hem de trend belirleyici olan bir isimden daha iyi bir ortak bulunamazdı. NYX Professional Makeup’ı üst düzey eğlence sahnesinde popüler kültürün ön sıralarına taşımaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.’’

“Yıllardır NYX Professional Makeup’ı popüler kültürün zirvesinde stratejik ortaklıklara sahip bir eğlence markası olarak inşa ediyoruz,” diyen NYX Professional Makeup Genel Müdürü Yasmin Dastmalchi şunları söyledi: “İlk Big Game kampanyamızla güzellik ve spor eğlencesini birleştirmekten heyecan duyuyoruz; sınırları olmayan durdurulamaz bir markaya dönüşümümüzü sürdürüyoruz.”

Eğlence burada bitmiyor: marka, kampanyayı desteklemek için özel bir ürün lansmanı açıkladı. 1 Şubat’ta, profesyonel kalitede ürünler sunan NYX Professional Makeup, reklamda Cardi B tarafından kullanılan yeni Duck Plump rengi ‘Cherry Spice’ı satışa sundu. 

Denee Pearson şunları söyledi: “Küresel dudak otoritesi ve Amerika’da #1 numaralı dudak parlatıcısı markası* olarak, Cherry Spice’ın özel lansmanı ile yeni dudak parlatıcısı kategorimizi inşa etmek için çok heyecanlıyız.” 

McCann New York ile iş birliği içinde geliştirilen reklam, Prettybird’in, eğlence endüstrisindeki en kapsayıcı küresel yaratıcı topluluklardan biri olan ödüllü yönetmenler Quinn Katherman ve Paul Hunter tarafından yönetildi.

PAYLAŞ