Haftanın Yorgunluğunu Unutacaksınız

Writer: NYX Magazine

Date: 29/02/2024

PAYLAŞ

20 yıllık Bir Beyoğlu Klasiği olarak akıllarda yer eden Zarifi, Cumartesi eğlencesiyle size tüm haftanın yorgunluğunu unutturacak. Cumartesi akşamları Zarifi sahnesi, 11 yıl boyunca Barış Manço’nun vokalistliğini yapan Özlem Yüksek’e ev sahipliği yapıyor. Güçlü sesiyle izleyenleri büyüleyen Yüksek’in müthiş performansını, birbirinden lezzetli mezeler ve kaliteli bir hizmet tamamlıyor.

20 yıldır İstanbul’un değişen ve hızla dönüşen atmosferinde, eski Beyoğlu’nun eğlence geleneğine sadık kalarak misafirlerini ağırlayan Zarifi, cumartesi programıyla haftanızı güzelleştiriyor. Zarifi’nin 1800’lü yılların sonlarında yapılmış tarih kokan binasının atmosferini ve sofralara taşınan zengin geleneksel lezzet seçkisini, cumartesi akşamları Özlem Yüksek’in müthiş performansı tamamlıyor. 

Enerjinizi yükseltecek

Zarif bir yemek, sıcak bir sohbet ve kaliteli bir eğlence arayanların ilk tercihi olan Zarifi sahnesi cumartesi geceleri, performansı ve etkileyici sesiyle takdir toplayan ünlü sanatçı Özlem Yüksek’e ev sahipliği yapıyor. 11 yıl Barış Manço’nun vokalistliğini yapan Yüksek ve ona eşlik eden Sergio’nun geniş repertuvarı ve eğlenceli sahnesi, cumartesiyi unutulmaz bir anıya dönüştürüyor. Özellikle 80’ler ve 90’lar Türkçe Pop konseptli geceleri oldukça beğenilen ikilinin sahnesi, haftanın yorgunluğunu atıp enerjinizi yükseltmek için harika bir fırsat.

Son sürpriz oryantal dans sanatçısı Su Selda 

Cumartesi gecesinin son sürprizi ise, oryantal dans sanatçısı Su Selda. Koreografik modern figürleriyle eğlenceyi sonuna kadar yaşatan Su Selda’nın oryantal dans şovu, Zarifi’nin cumartesi akşamlarına ayrı bir renk katıyor. Zarifi’de kaliteli eğlenceyi, zengin kültürel geleneğin seçkin ve lezzetli örneklerinin sunulduğu bir menü tamamlıyor. Ballı patlıcan, Girit ezmesi, bademli cacık, tahinli semizotu, uskumru füme, dömi glas soslu dana brasato ve daha birçok orijinal lezzet, misafirlere tam bir şölen keyfi yaşatıyor. 

İstanbul’un gece hayatına değer katan Zarifi’de unutamayacağınız anılar biriktirmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

PAYLAŞ