40. Yaşa Özel, Ses Getiren Davet

Writer: NYX Magazine

Date: 02/03/2024

PAYLAŞ

G-SHOCK bu yıl büyük bir coşkuyla kutladığı 40. yaş etkinliklerine WU Bomonti’de gerçekleştirdiği bir davetle devam etti. 40. yıla özel koleksiyonları ile göz kamaştıran G-SHOCK partide ünlü isimleri, basın mensuplarını ve influencer’ları ağırladı.

Dünyanın en tanınmış ve dayanıklı saat markalarından biri olan G-SHOCK bu sene 40. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyor. Marka tüm dünyada coşkuyla kutlanan yeni yaşını şimdi de Türkiye’de ses getiren bir partiyle taçlandırdı. Yenilikçi tasarımları, dayanıklı yapıları ve yüksek performanslarıyla tanınan G-SHOCK saatlerini sevenler bu özel günü kutlamak için bir araya geldi. Influencer’lar ve ünlü isimler tarafından büyük ilgi gören partiye Ferman Akgül, Çağlar Ertuğrul, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Özge Borak, Esra Ruşan, Ahmet Kayakesen, Seray Kaya, Ece Yaşar, Bilge Öztürk, Hayrettin, Burak Aktürk ve Cem Özkök gibi isimler katıldı. Ersa Saat Genel Müdürü Numan Ergün ve Konyalı Saat Genel Müdürü Tolga Arıkan’ın yer aldığı ve basının da yakından takip ettiği parti, yüksek katılımcı sayısıyla markanın 40. yılına yakışır bir geceye dönüştü. 

Çeşitli oyunlar ve etkinliklere sahne olan gecede, katılımcılar hem güzel vakit geçirdi hem de G-SHOCK’ın 40. yılına özel sınırlı sayıda üretilen saatleri kazanma şansı yakaladı.

G-SHOCK’tan 40. yıla özel 10’dan fazla yeni koleksiyon

G-SHOCK’ın 40. yılına özel, sınırlı sayıda üretilen, birbirinden güzel modelleri partide saat tutkunlarıyla buluştu. Arkasında ve kayışlarında Eric Haze imzası taşıyan logo ile taçlandırılmış saatlerin her biri markanın 40 yıllık geçmişine saygı duruşu niteliği taşıyor. İşte G-SHOCK’ın 40. yılına özel koleksiyonları:

40.yıla özel üretilen serilerden kısaca bahsetmek gerekirse; Adventure Stone antik çağlardan kalan özel renklerden, Carbon Edition karbon ve metalden, Recrystallized paslanmaz çeliğin yeniden kristalleştirilmesinden, Clear Remix en net görünümü sağlamak için şeffaf bileşenlerden, Poligramic koleksiyonu ise gökkuşağının renklerinden ilham alınarak oluşturulmuştur.

40. yıla özel daha birçok serisi bulunan G-SHOCK teknoloji ve dayanıklılığın mükemmel birleşimiyle hem koleksiyonerlerin hem de saat tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

PAYLAŞ